IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ocak 2024, 19:03   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (3) Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cevap

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cevap

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." sözlerine CHP lideri Özel'den yanıt geldi. Özel, "Bu kadar düşük emekli maaşıyla, bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Aylarca düşünüp düşünüp bana söyleyebilecek söz olarak 'efendi' lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdir" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Özgür Efendi daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." sözlerine yanıt verdi. Özel, "Efendi demek kötü bir şey değil. Ama o bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin, önce şu 10 bin lirayı asgari ücret seviyesine çıkarsın" ifadelerini kullandı.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÖZGÜR EFENDİ LİSTENİN EN ALTINA YUVARLANMAYI BAŞARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve halefi Özgür Özel hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Erdoğan, "Bizim dönemimizde bu partide iki kez genel başkan değişti ama siyasi kalite ve kalibre noktasında her seferinde gelen gideni arattı. Rahmetli Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdimi Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı." dedi.

ÖZEL: EFENDİ DEMEK KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Çankaya Belediyesi Abidinpaşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi açılış programının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, şunları söyledi: "Onlardan emekliler müjdeli bir haber bekliyorlar. Bu kadar düşük emekli maaşıyla, bu kadar yoksullukla baş başayken o bana ne lakap takacağını düşünüyor. Düşündü, düşündü, 'Özgür efendi' demeyi uygun görmüş. Vallahi efendi demek kötü bir şey değil. Yıllarca, aylarca düşünüp düşünüp bana söyleyebilecek söz olarak 'efendi' lakabını bulduysa bu bizim efendiliğimizdendir.

"EMEKLİLERE BİR ŞEY SÖYLESİN, SONRA KENDİSİNE CEVAP VERECEĞİM"
Ama o bir şey söyleyecekse emeklilere bir şey söylesin, önce şu 10 bin lirayı asgari ücret seviyesine çıkarsın. 17 bin 2 lira asgari ücret seviyesi, en düşük emekli maaşı olsun. Ondan sonra kendisine cevap vereceğim."

Kaynak: Haberler.com
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:47.