IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2023, 05:32   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak

Partisinin Tunceli İl Kongresi'ne katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan tepki çeken ifadeler kullandı. Bakırhan, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Bakın genç insanlar yaşamını yitiriyor. Kürt sorunu devam ettikçe ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur." dedi.


Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, partisinin Tunceli İl Kongresi'nde tepki çeken açıklamalarda bulundu. Bakırhan, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Bakın genç insanlar yaşamını yitiriyor. Kürt sorunu devam ettikçe ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur." ifadelerini kullandı.
"KÜRT SORUNU DEVAM ETTİKÇE TEKİRDAĞLI DA TRABZONLU DA RAHAT OLMAYACAK"

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan tepki çeken bir açıklama yaptı. Partisinin Tunceli İl Kongresi'nde konuşan Bakırhan, Kürt sorunu çözülmedikçe kimsenin rahat olmayacağını savundu. Bakırhan şunları söyledi: "Kürt sorunu devam ettikçe emekliler 7500 TL maaş almaya devam edecek, çalışanların büyük çoğunluğu asgari ücret almaya devam edecek. Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Bakın genç insanlar yaşamını yitiriyor.
DEM Parti Eş Genel Başkanı
"KÜRT SORUNU DEVAM ETTİKÇE NE DERSİM'DE NE TÜRKİYE'DE HUZUR OLUR"

Kürt sorunu devam ettikçe ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur. Hep birlikte, elbirliğiyle bugün hükümete ve devlet aklına çağrı yapmak istiyoruz: Bu gencecik çocuklar yaşamını yitirmesin. Kürtlerin, Alevilerin eşit yurttaşlık hakkı anayasal güvence altına alınsın. İkinci yüzyılda Türkiye ve Kürdistan'da yaşayan halklar birinci yüzyıldaki gibi acı ve zulüm yaşamasın"


Kaynak: Haberler.com / Politika
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:18.