IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2023, 14:46   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Konya’da 9 yaşındaki kızı B.Ş.’ye cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan M.Ş., 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Konya’da 9 yaşındaki kızı B.Ş.’ye cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan M.Ş., 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Suçlamaları kabul etmeyen M.Ş., son savunmasında, “Ben o mesajları eşim benden boşanmaması için gönderdim. Beraatımı talep ediyorum.” dedi.



Konya’da 9 yaşındaki kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan baba, 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi B.Ş., bu yıl nisan ayında, annesi S.Ş.’ye, babası M.Ş.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. S.Ş., Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na gidip eşi hakkında şikayetçi oldu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.Ş., 6 Nisan’da sevk edildiği mahkemede tutuklandı. M.Ş., ifadesinde, “Eşimle aramızda zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Kayınpederimle de aramda husumet bulunuyordu. Bana iftira attıklarını düşünüyorum. Kızım ara ara gelip, bana dokunuyordu. Ben de bu konuda kendisini uyarmıştım. Hatırlamadığım bir zamanda oyun oynarken kızımın poposunu ısırmıştım. Suçlamaları kabul etmiyorum.” dedi.



Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, M.Ş. hakkında çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan 22 yıl hapis cezası istemiyle dava açtı.

Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen son karar duruşmasında, savcı da mütalaada, iddianamede yer alan mesajları tekrarlayıp, suçun sabit olduğunu ve çocuğun cinsel istismarı suçundan ceza verilmesini talep etti.

M.Ş., son savunmasında suçlamaları kabul etmediğini belirterek, “Ben böyle bir şey yapmadım. Benim çocuğum pırlanta kadar temiz. Ben o mesajları eşim benden boşanmaması için gönderdim. Beraatımı talep ediyorum.” dedi.

Mahkeme heyeti, M.Ş.’yi, çocuğun cinsel istismarı suçundan önce 10 yıl hapis cezasına çarptırdı. Suçun öz kızına yönelik olması ve birden fazla gerçekleşmesinden dolayı da ceza 18 yıl 9 aya çıkartıldı.

ntv
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:45.