IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2023, 05:54   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart AK Parti'de Temayül Yoklaması Yapıldı

AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklaması, Düzce'de 700'e yakın partilinin çevrimiçi katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli kriterlerden biri olan temayül yoklaması yapıldı. Düzce'de 700'e yakın partilinin çevrimiçi katıldığı yoklama, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 22 Kasım'da sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularının ardından AK Parti'de belediye başkan adaylarının belirlenmesindeki önemli aşamalardan biri olan temayül yoklaması yapıldı. Düzce'de belediye başkanı aday adayı olmak için yaklaşık 45 kişinin başvurduğu AK Parti'de delegeler "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtladı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, katılımın yoğun olduğunu belirterek "Her seçim öncesi genel merkezimiz tarafından temayül yoklaması yapılıyor. Önümüzdeki yerel seçimlerden dolayı bugün saat 10.00'dan itibaren Tüm Türkiye'de aynı anda temayül yoklaması başladı. saat 16.00'da sona erecek. Temayül sonuçlarını Genel Merkez online olarak görüyor Bizler sonuçları görmüyoruz. Bu da olayın şeffaflığını gösteriyor. Her temayül sonrasın da isimlerle ilgili kamuoyunda çeşitli dedikodular oluyor ama bunlar tamamen dedikodudan ibaret. Sonuçları kimse bilmiyor. Sadece Cumhurbaşkanımız ve ilgili seçim işleri başkanımız sonuçları görüyor. Tamamen şeffaf ve güvenilir bir şekilde" dedi. - DÜZCE




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:23.