IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2023, 12:17   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Malatya'da tavana asılı halde bulunan esnafın yanında, "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum" notu bul

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde şüpheli bir ölüm olayı yaşandı. İlçede esnaf olan 62 yaşındaki kişi, oğlu tarafından iş yerinde tavana iple asılı halde ölü olarak bulundu. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen şahsın yanında "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum" notu bulundu. Polis, şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 62 yaşındaki bir esnaf oğlu tarafından iş yerinde ölü olarak bulundu. Şahsın yanında "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum." notu bulunurken, ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.



TAVANA İPLE ASILI HALDE BULUNDU

Olay, 15.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde Matbaacı Sokak'ta bulunan iş yerine gelen Yahya Ö.'den bir süre haber alamayan oğlu daha sonra babasına ait iş yerine geldiğinde Yahya Ö.'yü tavana iple asılı halde buldu. Çevredekilerin yardımıyla şahıs bulunduğu yerden indirilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

"SÜREKLİ DEPREM OLACAK KORKUSU İLE YAŞAMAKTAN YORULDUM"

Şahsın yanında "Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum" notu bulunurken ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 01 Kasım 2023, 12:19   #2
Kayıtlı Üye
eLsaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Allah affetsin, Allah Rahmet Eylesin. Zor cidden, onun piskoloji' nin ilerisine bir travmatik durum.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:14.