IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Ekim 2023, 14:15   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kurultay öncesi Kılıçdaroğlu'ndan heyecanlandıran sözler: Benden beklenen değişimi yapacağım

Seçim yenilgisinin ardından istifa ve değişim çağrıları ile karışan CHP, 4-5 Kasım'da yapılacak kurultaya hazırlanıyor. Gelişmeler dikkatle takip edilirken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen değişim sorusuna, "Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım" yanıtını verdi.

CHP, 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek 38. Olağan Kurultay'a hazırlanırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdroğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım" dedi.
ÖZGÜR ÖZEL RAKİP ÇIKTI

Seçim mağlubiyetinin ardından CHP içindeki bazı kesimler Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini talep ederek değişim zamanının geldiğini dillendirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu değişimcilerin başını çekerken Kılıçdaroğlu ise kurultaya gideceklerini ve istifa etmek gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı. Bu gelişmelerin ardından 4-5 Kasım tarihlerinde kurultay yapma kararı alındı. CHP'li Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkarak genel başkan adaylığını ilan etti.



"TÜZÜK KURULTAYI'NA DİKKAT EDİN"

Şimdi tüm gözler hafta sonu gerçekleşecek kurultaya çevrilmişken Gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Buna göre "Değişim yapacak mısınız?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Evet, değişim yapacağım. Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım" cevabını verdi.





haberler.com
________________

Sanalı bıraktım..
 
Alt 31 Ekim 2023, 16:20   #2
Kayıtlı Üye
birsevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

eline sağlık paylaşım için teşekkürler.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]<> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:04.