IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2021, 21:03   #1
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır.
CURRY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İdrar Kaçırma Sorunu ve Ameliyatsız Tedavi

İdrar kaçırma kadınların sıklıkla yaşadığı ciddi problemlerden biridir. Günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen idrar kaçırma sorunu kadınların toplumdan soyutlanmasına ve öz güven sorunu yaşamalarına neden olabilir. İdrarın hapşırma, gülme ya da egzersiz yapma gibi günlük sıradan eylemler esnasında istemsiz kaçırılabilmesi nedeniyle oldukça rahatsız edici olan bu durum, ameliyatsız lazer tedavisi ile çözümlenebilmektedir. İdrar kaçırma tedavileri idrar kaçırma tipi ve hastalığın ne kadar ilerlediği doğrultusunda kişiye göre planlanmalıdır.
İdrar kaçırma genellikle; yaş alma, obezite, idrar torbası sarkması, vajinal enfeksiyonlar, menopoz, zorlu normal doğum geçmişi ve şeker hastalığı gibi nedenlere bağlı olarak görülür.
Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi Hangi Durumlarda Yapılır?

Ameliyatsız, lazerle idrar kaçırma tedavisi hafif ve orta dereceli idrar kaçırma şikayeti bulunan her yaştaki hastaya uygulanabilir. Bununla birlikte hasta uygulamadan önce detaylı bir şekilde muayene edilmelidir. Ciddi bir idrar torbası sarkıklığı olmadığı ve idrar kaçırmanın diyabet, parkinson gibi sistemik bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı kesinleştirilmelidir.

Ameliyatsız, Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi Nasıl Uygulanır?

Ameliyatsız, lazerle idrar kaçırma tedavisi sırasında kesi uygulanmadığından hastaya anestezi uygulanması gerekli değildir. Bu nedenle uygulamanın ardından ağrı da görülmez.

Tedaviden önce hasta jinekolojik muayene masasına alınır ve özel bir spekulum kullanılarak hastaya pozisyon verilir. Lazer foto termal etki sayesinde kolajen dokuların üretiminin artması sağlanır. Kolajen doku üretiminin artması idrar torbasını yerinde tutan ve destekleyen vajen ve pelvik kaslarında sıkılaşma sağlar. Böylece hastanın idrar kaçırma şikayeti çözümlenmiş olur.
Yaklaşık 20-25 dakika süren lazerle idrar kaçırma tedavisi çoğunlukla altı hafta arayla üç seans olarak uygulanır.

Ameliyatsız Lazerle İdrar Kaçırma Tedavisi Sonrası İyileşme Süreci

Lazerle idrar kaçırma tedavisinde herhangi bir kesi olmadığından hastalar günlük yaşantılarına hemen dönebilirler. Uygulama sonrasında acı, ağrı ya da akıntı görülmez. Hastaların 3 gün süre ile cinsel ilişkiden uzak durmaları önerilir.



alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:20.