IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2024, 13:06   #1
Edi
Süper Moderatör
Edi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Dursun Özbek aday olacak mı?

Dursun Özbek aday olacak mı?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Galatasaray taraftarı Dursun Özbek'in yeniden başkan olup olmayacağını merak ediyor. Dursun Özbek'in başkanlık için yeniden aday olup olmayacağı merak konusu oldu. Özbek'in bu konudaki kararı merakla bekleniyor. Dursun Özbek aday olacak mı? Dursun Özbek başkanlığa yeniden aday olacak mı? İşte detaylar!
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başkanlık seçimleri öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı- kırmızılı taraftarların merakla beklediği o açıklama Başkan Dursun Özbek'ten geldi. Peki, Dursun Özbek aday olacak mı? Dursun Özbek başkanlığa yeniden aday olacak mı? Detaylar haberimizde...


DURSUN ÖZBEK ADAY OLACAK MI?

Yaklaşık 19 aydır görevde olduğunu belirten Dursun Özbek, camiayı mutlu etmek adına birçok şey yaptıklarını ifade etti. Dursun Özbek, '2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız.' ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK NELER YAPTI?

Başkanlık süresi boyunca birçok talebi ve isteği yerine getirdiklerini belirten Özbek, Kemerburgaz'ın bitmek üzere olduğunu belirtti. ''İkincisi Mecidiyeköy'deki rezidansların bitirilip, hak sahiplerine teslim edilmesi kaldı. Bunları da Mayıs'a kadar yani önümüzdeki seçim dönemine kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu konuda çok yoğun çalışmamız var. Başarılı mıyız, evet. Söylediğimiz her şeyi yaptık.'' açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haberler.com
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:11.