IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2023, 18:43   #1
Standart Fenerbahçe'ye Süper Lig'den sürpriz kanat!

Fenerbahçe'ye Süper Lig'den sürpriz kanat!

Diego Rossi'nin olası ayrılığına karşı şimdiden önlem almak isteyen ve kanat transferi yapacak olan Fenerbahçe’nin gündemine Süper Lig'den sürpriz bir isim geldi. Hatta Sarı-Lacivertliler kulüple ilk görüşmeyi de gerçekleştirdi.

Fenerbahçe’de hücum hattını güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Diego Rossi’nin olası transferine göre önlemini şimdiden almak isteyen Sarı-Lacivertliler’in gündemine Süper Lig’den sürpriz bir isim geldi.

Hücum hattında büyük yarış

Fenerbahçe yeni sezon öncesi en önemli gol silahı Valencia ile yollarını ayırmış, kiralık gönderdiği Berisha ve Samatta’yı da bonservisleri ile göndermişti. Eldeki Batshuayi, King, Joao Pedro ve Serdar Dursun’a ilaveten dünya starı Edin Dzeko ve Süper Lig’e Ümraniyespor forması ile damgasını vuran Umut Nayir kadroya dahil edildi. Dün gece de Dusan Tadic ile görüşüldüğü KAP'a bildirildi. Ayrıca hem oyun kurucu hem de santrfor arkası oyunculardan Syzmanski, İrfan Can Kahveci, Lincoln, Emre Demir, Arda Çağdaş gibi isimler de Fenerbahçe’deki golcü enflasyonuna tavan yaptıracak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın bu isimlerden hangileri ile yola çıkacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

3.5 milyon Euro bonservis isteniyor

Fenerbahçe, İstanbulspor’dan Valon Ethemi ile yakından ilgileniyor. Bu kapsamda İstanbul ekibiyle görüşme yapıldığı ve rakam bilgisi alındığı öğrenildi. Süratli, savunma arkasına çabuk sarkan ve skor katkısıyla dikkat çeken başarılı kenar oyuncusu için İstanbulspor’un 3.5 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, transferde henüz somut adım atmadı. Şartlar değerlendirildikten sonra resmi teklif yapılacak.

16 gollük müthiş katkı

1. Lig’de İstanbulspor’la şampiyonluk yaşadıktan sonra Süper Lig’de de şans bulmaya devam eden Valon Ethemi, geride kalan sezonda 30 maça çıktı. 12 gol atan Valon Ethemi, 4 de asist yaparak tam 16 gole katkı sağlamış oldu. 25 yaşındaki futbolcunun kulübüyle sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor.


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:09.