IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2023, 19:27   #1
Standart Fenerbahçe'nin anlaştığı iki ismi canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe'nin anlaştığı iki ismi canlı yayında açıkladı

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ince eleyip sık dokuyor. Tüm kulvarlarda başarıyı hedefleyen sarı - lacivertliler iki isimle anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, şimdiden gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.
Gelecek sezon mücadele edeceği tüm kulvarlarda başarıyı hedefleyen Fenerbahçe şimdiden bazı isimlerle anlaşmaya vardı.

İKİ TRANSFER TAMAM

Skorer Youtube canlı yayınında sarı - lacivertlilerin gündemini değerlendiren Gazeteci Senad Ok, Ryan Kent hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili olarak; "Ryan Kent'in büyük ölçüde bittiğini söyleyebiliriz" diye konuştu.
Fenerbahçe ile adı anılan bir diğer isimse 2022 Dünya Kupası'na damga vuran Dominik Livakovic... Hırvat kalecinin transfer durumuyla ilgili de bilgi veren Senad Ok, "Livakovic'i Fenerbahçe çok istiyordu. Sözleşmesinde bir çıkış maddesi var. Fenerbahçe büyük ölçüde bitirecek" ifadelerini kullandı.

STEVEN GERRARD'IN PRENSİ RYAN KENT

Liverpool ve İngiliz futbolunun efsane ismi Steven Gerrard, 2018 yılında Glasgow Rangers'ın teknik direktörü olduktan sonra Allan McGregor, Connor Goldson, Nikola Katic gibi isimleri kadroya kattı.
Bu isimlerin yanı sıra, Liverpool'dan yakından tanıdığı Ryan Kent'i de 7.20 milyon Euro bedelle kadroya kattı. İngiliz oyuncu İskoç ekibinde ilk sezonuında 43 maçta görev yaptı. Kent mücadelelerde altı kez gol atmayı başarırken dokuz kez de asist yaptı.

2019/2020 sezonunda ise, 33 maçta görev yaptı ve sekiz gol ile dört asistlik bir performans sergiledi.

2020/2021'DE ZİRVEYE ÇIKTI

Ryan Kent, 2020/2021 sezonunda ise, tüm kulvarlarda 52 maçta görev yaptı. Bu mücadelelerde 13 gol ve 15 asistle 28 gole doğrudan katkı verdi. Ertesi sezon üç gol ve 19 asistle oynayan İngiliz oyuncu, bu sezon da şu ana kadar 44 maçta üç gol ve 10 asistle oynama başarısı gösterdi.

2020 YILINDA DEV BİR TEKLİF ALDI

Rangers formasıyla gösterdiği performans, ülkesi İngiltere'de de dikkatleri çekti. Öyle ki 2020 yılında Marcelo Bielsa'nın çalıştırdığı Leeds United, İskoç ekibine 13 milyon Sterlin ve bonuslar teklif etti.

DRİPLİNG UZMANI

Ryan Kent'in en önemli özelliği, topla birlikte yaptığı çıkışlar. Yüksek tempoda oynamayı seven İngiliz oyuncu, sol kanatta ters ayaklı kanat oyuncusu olarak oynarken kendini daha rahat hissediyor.
Bunda en önemli pay sahibi ise Liverpool altyapısında forma giyerken, antrenörü Karl Robinson'ın, genç oyuncuları duvara boyanmış hedeflere sol ayaklarıyla şut atmalarını istemesinden kaynaklanıyor. O sırada henüz sekiz yaşlarındaydı.

DÜNYA KUPASI'NDA DİKKAT ÇEKEN İSİM

2022 Dünya Kupası'na damga vuran kalecilerden biri de Dominik Livakovic olmuştu. 28 yaşındaki Hırvat kaleci başta İngiliz ekipleri olmak üzere birçok takımın transfer listesine de girmişti.
Bu sezon Dinamo Zagreb formasıyla tüm kulvarlarda 47 maça çıkan Hırvat kaleci, kalesinde 47 gol görürken 13 maçta da gol yememeyi başardı.


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:34.