IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2023, 19:44   #1
Standart Bruma'nın menajeri açıkladı! 'İstanbul'a dönmek zorunda'

Bruma'nın menajeri açıkladı! 'İstanbul'a dönmek zorunda'

Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen ve bonservisi de alınan Bruma'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcunun geleceğine dair menajeri önemli bir açıklama yaptı.

Süper Lig'de 33. haftada Giresunspor ile deplasmanda 1-1'lik skorla berabere kalan Fenerbahçe zirve yolunda yara alırken, gözler tamamen Trabzonspor mücadelesine çevrilmiş durumda.

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ DETAYI


Bu sezonu en kötü ihtimalle Türkiye Kupası'nı kazanarak bitirmek isteyen Sarı Lacivertliler'de sezon boyunca tartışmalara konu olan Bruma'nın geleceği şimdiden yine büyük tartışma konusu. Portekizli yıldız futbolcu, kiralandığı Braga'da resmen yeniden doğdu. 28 yaşındaki futbolcunun performansı büyük beğeni topladı.

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK HÜSRAN

Fenerbahçe bu sezon şampiyonluk hedefiyle yaptığı transferlerle birçok futbolcuyu kadrosuna kattı. Fakat transfer edilen futbolculardan 6 isimden beklenen katkı alınamazken maddi olarak da büyük bir kayıp yaşandı.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği isimler için ödediği bonservis ve verdiği maaş toplamı yaklaşık 32 milyon Euro. Bu da Türk Lirası olarak 670 milyonu buluyor.

BRUMA DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'de sezonun en tartışmalı transferi Bruma oldu. PSV'den kiralanan Portekizli kanat oyuncusu, ilk yarıda TFF'ye bildirilen listeye alınmadı. Ardından ocakta bonservisi 4 milyon 250 bin Euro ödendi ve hemen ardından Braga'ya kiralandı.


MENAJERİ AÇIKLADI

28 yaşındaki futbolcu, yeni takımındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Braga'nın, anlaşma gereği satın alma opsiyonu olduğu öne sürülmüştü. Ancak Bruma'nın menajeri Catio Balde, Record'a verdiği röportajda, "Bruma'nın transferle ilgili kaderi kendi ellerinde değil. Fenerbahçe ile yapılan anlaşmaya göre oyuncum, sezon sonunda İstanbul'a dönmek zorunda" ifadelerini kullandı.


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:33.