IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2023, 16:46   #1
Ircforumuicon (1) Arda Güler için 4 İspanyol birbirine girdi! Fenerbahçe'nin istediği olacak!

Arda Güler için 4 İspanyol birbirine girdi! Fenerbahçe'nin istediği olacak!




FUT
BOL

Fenerbahçe'nin yıldız adayı Arda Güler için Avrupa'dan talipler artmaya devam ediyor. Özellikle İspanya'dan Arda için talip sayısı 4'e yükseldi. Fenerbahçe'nin belirlediği bonservis miktarı üzerinden teklif gelmesi bekleniyor.



21 Mart 2023

Fenerbahçe Arda Güler konusunda korktuğunu yaşamayacak. Genç oyuncunun mevcut sözleşmesinde yer alan 5 milyon euro'luk şartlı serbest kalma maddesi kullanılmayacak. Arda ve Güler ailesi, Fenerbahçe kulübünü böyle bir duruma sokmama konusunda oldukça hassas davranıyor.



Fenerbahçe, 18 yaşına giren Arda Güler'e yeni bir mukavele önerecek ve yeni maddede şartsız şekilde 25 milyon euro'luk serbest kalma maddesi olacağı tahmin ediliyor.



Arda için İngiltere, İtalya ve İspanya'dan talipler var. Ancak İspanyol ekiplerinin sayısı gittikçe artıyor. A Spor'da yer alan habere göre, Atletico Madrid, Sevilla, Villarreal ve Barcelona, Arda'yı istiyor



Haberde, Ferran Torres ve Ansu Fati'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşın Katalan devi, F.Bahçe'den Arda Güler'e "proje" gözüyle baktığı belirtildi.



İspanyol ekipleri haricinde Arda'nın en ciddi talibi Fransız ekibi Marsilya. Scout ekipleri Arda'yı Sevilla maçı da dahil olmak üzere birçok kez canlı olarak izledi.



Fenerbahçe'nin Arda'dan 20 ila 25 milyon euro civarında bir gelir beklediği öğrenildi. Sonraki satıştan pay maddesinin de sözleşmede yer alması bekleniyor.


Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:57.