IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Mart 2023, 20:09   #1
Ircforumuicon (1) Trabzonspor efsanesinden Arda Güler sözleri! 'Türkiye'nin en iyisi' FUTBOL

Trabzonspor efsanesinden Arda Güler sözleri! 'Türkiye'nin en iyisi'

FUTBOL



Türk futbol tarihinin ve Trabzonspor camiasının önemli isimlerinden Hami Mandıralı, Fenerbahçe'nın yıldız adayı Arda Güler'i değerlendirdi. Mandıralı, Güler'i yere göğe sığdıramadı.



Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen bir programa katıldı. Programda Hami Mandıralı'nın Arda Güler sözleri dikkat çekti. Mandıralı, Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler’den övgüyle bahsederek, onu izlerken keyif aldığını söyledi.



Arda'nın performansını öven Mandıralı, "Şu an benim izlediğim en büyük futbolcu olacak aday Arda Güler. Müthiş bir oyuncu bu kardeşimiz. Sevilla maçında da olağanüstü oynadı. Ben onu izlerken keyif aldım.


"ARDA İLE KONUŞUYORUZ"

Kendisiyle de zaman zaman telefonla konuşuyorum. Ona tecrübelerimden bahsediyorum. İnşallah böyle devam eder. Yüreği ve kalbi değişmez. Bu yeteneklerinin üzerine koyarak gider. Oynayarak başarılı olacağını düşünüyorum. Herkes çocuğun arkasından şöyle, böyle diyor ama bu çocuk oynayarak güçlenecek. Futboldan anlamayanlar bu yorumları yapmasınlar. Bu çocuk oynamazsa, süre almazsa güçlenemez, güçsüz, kuvvetsiz olur, oynayamaz.



"ŞU AN EN YETENEKLİSİ O"

Sevilla maçında 70-80 dakika olağanüstü oynadı. Yaptığı şeylere bakıyorsun, bunlar yapacaklarının da garantisi oluyor. Ben çok keyif aldım Arda’dan. Şu an Türkiye’nin en yetenekli oyuncusu Arda Güler.

Alıntılar
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:33.