IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2022, 21:07   #1
Ircforumuicon (1) Fenerbahçe'ye dev teklif! 20 milyon euro + Çağlar Söyüncü

Fenerbahçe'ye dev teklif! 20 milyon euro + Çağlar Söyüncü

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, milli yıldızı takas yoluyla kadrosuna katacağı öne sürüldü.

01.12.2022



Süper Lig'de ilk 14 hafta sonunda lider konumda bulunan Fenerbahçe'de ocak ayı için çalışmalar sürüyor. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, önceliği savunma hattına verdi.



Özellikle stoper hattındaki birçok ismi sakatlığa kurban veren Kanarya, ilk olarak bu bölgeyi güçlendirecek. Fenerbahçe'de stoper arayışları sürerken, savunmanın en önemli ismi Attila Szalai'ye talip çıktı.



Yaz döneminde İngiliz ekipleri Aston Villa ve West Ham'ın 24 yaşındaki stopere ilgisi vardı ancak taraflar arasındaki görüşmeler ileri seviyeye ulaşmadı. Szalai için yine İngiltere'den, bu kez Leicester City devreye girdi.



Leicester, Macar savunmacı için 20 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarttı. İngiliz ekibinin ocak ayında bu işi bitirmek için kısa sürede pazarlık masasına oturmaları bekleniyor. Attila Szalai'yi isteyen Leicester, devre arasında Szalai'yi göndermek istemeyen sarı lacivertlileri ikna etmek için farklı bir yol deneyecek.



Sabah'ın haberine göre; İngiliz ekibi, Fenerbahçe'nin Szalai transferine onay vermeleri durumunda 20 milyon euroluk bonservisin yanında milli savunmacı Çağlar Söyüncü'yü de kiralık olarak vermek istiyor.



Hem Ali Koç hem de yöneticiler, özellikle sezonun ikinci bölümünün ekonomik açıdan çok sıkıntılı geçeceğine yönelik açıklamalar yapmıştı.



Eğer Szalai-Çağlar formülü hayata geçerse, Fenerbahçe hem 20 milyon euroluk gelirle rahat bir nefes alacak hem de en azından sezon sonuna kadar Macar yıldızın yerini yine üst düzey bir stoperle doldurmuş olacak.


Alıntılar
________________

 
Alt 01 Aralık 2022, 21:45   #2
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Fenerbahçe farkı sanırım

İpek bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34.