IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2022, 19:09   #1
Standart Arda Güler için bomba sözler: 30 milyon eurodan aşağı etmez

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Dinamo Kiev maçı sonrasında Avrupa'da bir kez daha dikkatleri üstüne topladı. Sarı lacivertli takımın 17 yaşındaki futbolcusu o karşılaşmada 1 gol 1 asistle maçın adamı oldu. Arda'nın eski antrenörü, genç futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler sarf etti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe B Grubu'ndaki 6. maçında Dinamo Kiev'i deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bu maçta Sarı-Lacivertliler'in genç yıldızı Arda Güler 1 gol 1 asistle dikkatleri üstüne çekti. Arda Güler'in ilk teknik direktörü Erol Tokgözler, eski oyuncusunun performansı ve geleceğiyle ilgili çok özel açıklamalar yaptı.
Erol Tokgözler, "Tüm Türkiye maç öncesinde, 'Acaba Arda Güler ilk 11'de oynayacak mı?' diye soruyordu. Zorluk derecesi yüksek bir maçtı. Jorge Jesus da Arda'ya güvendi. Bence beklentilerin üstünde bir performans ortaya koydu. Arda ne kadar süre alırsa alsın, hakkını veriyor. Yeteneğini ortaya koyması çok önemli" dedi.
Jorge Jesus'un Arda Güler'i en doğru zamanda kullanacağını belirten Tokgözler, "Antrenörlükte sevk ve idare diye bir kavram var. Fenerbahçe açısından baktığımızda bütün oyuncular için gelişime açık bir sezon olacak. Jesus da Arda'yı en iyi şekilde kullanacaktır" diye konuştu.

ÇOK İYİ YERLERE GELECEK

Sarı lacivertli takımın genç yıldızının eski hocası Erol Tokgözler, Arda Güler hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Arda Güler iyi yerlere gelecek. Oyun stili itibarıyla İspanya Ligi ona uygun. Pas oyununu oynuyorlar orada. Tabi Arda'yı serbest kalma maddesinden mi alırlar bilemiyorum. Bence 30 milyon Euro'dan aşağıya gitmez. Her takım Arda'yı kadrosunda görmek ister. İlerleyen yıllarda da Arda konuşulmaya devam
Bu arada gelen son bilgilere göre Arda Güler'i Dinamo Kiev ile oynanan maçta Alman Borussia Dortmund ile İspanyol kulübü Sevilla takip etti. Arda'yı önümüzdeki dönemde daha fazla Avrupa devinin takip etmesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

"KABUL OLUNMUŞ DUAMSIN"

Dinamo Kiev'e attığı gol sonrası 'Anneciğim seni çok seviyorum' yazılı tişörtünü çıkaran Arda Güler'e annesi Serap Güler'den karşılık gecikmedi. Bugün bir paylaşımda daha bulunan Arda Güler, "Koşulsuz sevgin ve bana her zaman inandığın için teşekkürler annem, bu senin içindi. Seni çok seviyorum." dedi.
Arda'nın paylaşımına sosyal medya üzerinden cevap veren anne Serap Güler, "Sen benim kabul olunmuş duamsın. Gülen yüzümsün. Ömrüm yettiğince seni koşulsuz yüreğim de taşırım. Seni seviyorum." paylaşımında bulundu. (Takvim)


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:58.