IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2022, 01:27   #1
Standart Fenerbahçe - Adana Demirspor maç sonucu: 4-2

Süper Lig'in 3. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Kadıköy'de dolu tribünler önünde oynanan mücadelede Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor 4-2'lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Sarı-Lacivertli ekip puanını 7 yaptı ve Süper Lig'de haftayı lider kapattı.
Süper Lig 'in 3. haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Kadıköy'de dolu tribünler önünde oynanan mücadelede Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı Adana Demirspor 4-2'lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte puanını 7 yapan Fenerbahçe, Süper Lig'de haftayı lider kapattı. İlk yenilgisini alan Adana Demirspor ise 6 puanda kaldı.

Kadıköy'de taraftarının önünde oynanan maça etkili başlayan Fenerbahçe 19. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Enner Valencia şutunda filleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 41. dakikasında yeniden sahneye çıkan Valencia, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve Fenerbahçe farkı 2'ye yükseltti. Maçın ilk yarısı 2-0'lık Fenerbahçe üstünlüğü ile geçilirken, Sarı-Lacivertli ekip 47. dakikada Mihaz Zajc ile bir gol daha buldu. 56. dakikada konuk ekip Adana Demirspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Belhanda topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1'e getirdi. 66. dakikada Adana ekibi, Dzyuba ile farkı 1'e indirmeyi başardı. Adana Demirspor'da Rakitskiy kırmızı kart görürken, Fenerbahçe 83. dakikada Alioski ile skoru 4-2'ye getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe rakibini 4-2 mağlup etti.
________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:45.