IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2022, 11:16   #1
Standart Canli yayinda transferi açikladi: Fenerbahçeye gelmeye hazir

Lincoln ve Bruma gibi önemli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertliler, Jesus’un isteği doğrultusunda alternatif isimlere yönelmeye başladı.

Yeni sezona Jorge Jesus önderliğinde iddialı bir şekilde giriş yapmaya hazırlanan Fenerbahçe transfer sezonuna da hızlı bir giriş yaptı. Santa Clara’dan Lincoln Henrqiue’yi bonservisiyle ve PSV Eindhoven’dan Portekizli Bruma’yı ise satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus’un istekleri doğrultusunda alternatif isimlere yönelecek.

Sarı Lacivertlilerde birçok oyuncuyla da yolların ayrılması bekelniyor. Özellikle Samatta, Lemos, Caulker ve Meyer gibi kiralık oyuncularla ilgili son karar kampta verilecek. Kampın ardından bu oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor. Milliyet’in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer TV canlı yayınında Fenerbahçe’nin transfer gündemi, Mesut Özil ve takımdan ayrılacak olan isimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

“BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU”

“Fenerbahçe cephesinden baktığımız İsmail Kartal ile yaşadığı gerginlik ve ağzından çıkan sözler nedeniyle kadro dışı kaldı. Ardından Jesus’a bunlar söylendi. Jesus da teknik veya taktik açıdan Mesut’a yer vermey düşünmüyor. Mesut şunu anladı artık dönüşü olmadığını net şekilde açıkladı. Jesus açıklanmadan önce kariyerini Fenerbahçe’de devam ettirmek istediğini ifade etmişti. Mesut Özil ile alakalı daha önce söylediğimiz konular devam ediyor. Mesut cephesinden baktığımızda ise şöyle bir kırgınlığı var. Fenerbahçe‘ye gelirken bazı teklifler vardı MLS’ten. Daha iyi teklifler olmasına rağmen Fenerbahçe‘ye gelmişti. Mesut mutlaka “Benim etrafıma kadro kurmayacaksanız ce kadro dışı bırakacaksınız neden beni aldınız?” diye düşünüyordur. Soyunma odasında İsmail hocaya bazı ifadeler kullandı. Bu konuda Mesut’a af çıkmadı. Mesut’un maliyeti ve gözden çıkarılmasının üzerine bir de soyunma odasında böyle bir olay yaşandı. İsmail hovayla soyunmda odasında, İsmail Kartal’la da soyunma odasında sıkıntılar yaşadı. Sonrasında ise ‘Aslolan Fenerbahçe‘ şeklinde bir twit atmıştı. Mesut sadece bu eylemlerinden dolayı değil zaten gözden çıakrılmıştı. Bardağı taşıran son damla oldu.”

Canlı yayında transferi açıkladı: Fenerbahçeye gelmeye hazır
http://irc.siyahinci.net:9427/
Canlı yayında transferi açıkladı: Fenerbahçeye gelmeye hazır
Canlı yayında transferi açıkladı: Fenerbahçeye gelmeye hazır
NOT ALINTIDIR: Canlı yayında transferi açıkladı: Fenerbahçeye gelmeye hazır (msn.com)Canlı yayında transferi açıkladı: Fenerbahçeye gelmeye hazır (msn.com)
https://www.siyahinci.net/canli-yayinda-transferi-acikladi-fenerbahceye-gelmeye-hazir/

Konu KahKaha tarafından (23 Haziran 2022 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Backlinkler temizlendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:40.