IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2022, 17:55   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fenerbahçe'ye imza attı, en önemli hedefi işaret etti! İşte Jorge Jesus'un ilk sözleri

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertlilerin dünyaca ünlü yeni teknik direktörü yaptığı ilk açıklamalarda, "Fenerbahçe taraftarından binlerce mesaj aldım. Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz." ifadelerini kullandı. Portekizli hoca ayrıca ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu belirtti.
Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü hoca, sarı-lacivertli taraftarlara mesaj yollarken "İlk hedefimiz lig şampiyonluğu" dedi.


"FENERBAHÇE TARAFTARI ÇOK TUTKULU"
Jorge Jesus yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarından binlerce mesaj aldım. Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Sizler bana bu duyguları göstereceksiniz. Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de işimizde çok tutkulu insanlarız. Çok mutluyum. İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. İlk hedefimiz bu. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberler.com - Spor
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:00.