IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2021, 23:51   #1
Kayıtlı Üye
EzeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart FenerBahce son dakika golleri ile güldü



Fenerbahçe, 89. dakikaya kadar aşamadığı Antalyaspor duvarını maçın son dakikalarında bulduğu iki golle devirmeyi başardı ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 89 ve 90+1. dakikalarda bulduğu goller 2-0 kazandı.

533 gün sonra ligde taraftarının önünde maça çıkan Fenerbahçe, Adana Demirspor galibiyetinin ardından Antalyaspor’u da gol yemeden mağlup ederek 2’de 2 yaptı.

Oyuna 64. dakikada Mesut Özil ile birlikte giren Zajc, 89. dakikada sol kanattan gelen topu kontrol etmek isteyen Arda Güler’in pasında şutunu çekerek kaleci Boffin’i çaresiz bıraktı.

Oyuna 87’de giren 16 yaşındaki Arda Güler, savunmadan kurtarmak isterken yerde kaldığı pozisyonda Zajc’a asist yapmış oldu. Pozisyonu takip eden hakem Halil Umut Meler, Arda’ya yapılan müdahalede faul için düdüğü çalmadı ve avantaja bıraktığı pozisyonda Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

ANTALYASPOR PENALTI BEKLEDİ, FENERBAHÇE GOLÜ ATTI
90+1. dakikada ise karşılaşmanın en ilginç pozisyonu yaşandı. Antalyaspor’un Fenerbahçe kalesinde bulduğu tehlike sonrasında kırmızı-beyazlılar penaltı bekledi. Hakem Halil Umut Meler oyunu devam ettirdi. Valencia’nın kazandığı kafa topunda Mesut Özil bomboş rakip yarı sahada topu sürdü. Ceza sahasında Mesut’tan pası alan Valencia boş kaleye topu göndererek skoru 2-0 yaptı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 6 puana yükselirken, Antalyaspor 1 puanda kaldı.

Ligin 3. haftasında Antalyaspor, Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor ile; Fenerbahçe ise Pazar günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

GUSTAVO ATTI AMA FAUL DÜDÜĞÜ!
Maçın 26. dakikasında Luiz Gustavo ceza sahasının hemen dışından topu filelere gönderdi. Kaleci Boffin’in kalesini terk ettiği pozisyonun başlangıcında yan hakem Tisserand’ın rakibine faul yaptığı gerekçesiyle bayrağını salladı. Ardındna top filelere gitti ve hakem Halil Umut Meler VAR odasından gelen karardan sonra oyunu serbest vuruşla başlattı.

ALTAY ELİNDEN KAÇIRDI
43. dakikada sağ kanattan yapılan ortada kaleci Altay topu elinden kaçırdı. Önüne düşen topta Amilton şutunu çekti ancak Altay hatasını telafi ederek topu uzaklaştırmayı başardı.

KIM’İN ŞUTU ÇİZGİDEN ÇIKTI
Fenerbahçe 57. dakikada gole çok yaklaştı. Sosa’nın kullandığı kornerde Kim Min-Jae’nin kafa vuruşunda Güray Vural topu çizgiden çıkararak sarı-lacivertlilerin golüne izin vermedi.

88’DE ANTALYASPOR ÇOK TEHLİKELİ GELDİ
Sol kanattan yapılan ortada Gökdeniz topu iki hamlede kontrol edip şutunu çekti ancak top savunmadan döndü. Devam eden tehlikeli pozisyonun sonunda topu bir kez daha önünde bulan Gökdeniz’in sol ayağıyla yaptığı şutta top direği yalayıp auta gitti.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:47.