IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2023, 18:57   #1
Standart Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Livakovic gelişmesi yüzleri güldürdü

Fenerbahçe'ye müjdeli haber! Livakovic gelişmesi yüzleri güldürdü

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği Livakovic ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Özellikle yabancı bir kaleciyi kadrosuna katmak isteyen Sarı Lacivertliler'de listenin ilk sırasında yer alan Livakovic için müjdeli haber geldi.

Transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin gündeminde şu an kale mevkisi öncelikli. Kadrosuna yeterli takviyeyi yapan sarı-lacivertli takım, yıldız file bekçisi almak istiyor. Kanarya'nın listesinin başında Keylor Navas ve Dominik Livakovic yer alıyor.

İTALYAN GAZETECİ DUYURDU

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Dominik Livakovic'i de listesinde bulunduran Almeria, Lazio'nun Portekizli kalecisi Luis Maximiano'yu renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

BAVULLARINI TOPLADI

Hırvat basınından Sportske Novosti'de yer alan habere göre, Dinamo Zagreb'de takımın önemli isimleri Luka Ivanusec, Josip Sutalo, Bruno Petkovic ve Dominik Livakovic'in AEK maçlarının ardından takımdan ayrılacakları belirtildi.

Zagreb'de söz konusu 4 futbolcunun şimdiden bavullarını topladığı aktarıldı.

Livakovic'in ise İspanya'ya uçak bileti aldığı ancak bunu sakladığı öne sürüldü. Hırvat eldiven için İspanya'dan önce Villarreal, ardından Almeria'nın adının geçtiği hatırlatıldı.

FENERBAHÇE YENİDEN DEVREDE

Ancak Almeira'nın kalecisini belirlemesinin ardından Fenerbahçe'nin bu transferde yeniden elinin güçlendiği gelen bilgiler arasında.

LIVAKOVIC'İN KARİYERİ

Livakovic, 9 Ocak 1995 yılında Hırvatistan'da dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda görev yapan Hırvat milli futbolcu futbola NK Zadar takımının altyapısında başladı. 2007-2012 yılları arasında NK Zadar forması giyen Livakovic 2012 yılında NK Zagreb altyapısına transfer oldu. Dominik Livakovic, kulüp kariyerinde çıktığı 392 resmi maçta 390 gol yerken, bu maçlarda 159'unda kalesini gole kapattı.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:16.