IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2023, 19:13   #1
Standart Fenerbahçe, çok istediği yıldız için gemileri yaktı! İşte yeni teklif

Fenerbahçe, çok istediği yıldız için gemileri yaktı! İşte yeni teklif

Orta saha transferinde ısrarını sürdüren Fenerbahçe, İtalyan devinin yüksek bonservis bedeli konusundaki inadını kırmak istiyor. Kanarya, önümüzdeki hafta İtalyanların kapısını başka bir teklifle çalarak ikna etmeye çalışacak. İşte tüm detaylar...

Orta saha transferinde ısrarını sürdüren Fenerbahçe, İtalyan devinin yüksek bonservis bedeli konusundaki inadını kırmak istiyor. Kanarya, önümüzdeki hafta İtalyanların kapısını başka bir teklifle çalarak ikna etmeye çalışacak. Fenerbahçe'nin orta saha hamlesi dışında, takımdan göndermek istediği ve kadroya dahil etmek istediği isimler de var. Tüm detaylar haberimizde...

Menajerlerden Bakayoko önerisi

Kiralık olarak gittiği Milan’da forma giyen Tiemoue Bakayoko, sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalmıştı. Kendisine uygun bir kulüp arayan Bakayoko’nun menajerler tarafından iki kulübe önerildiği öne sürüldü. Bunların Türkiye’den Fenerbahçe ve Yunanistan’dan Panathinaikos olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, maddi şartları ikinci plana attığı ve düzenli olarak oynayabileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği bildirildi.

Fenerbahçe, Merih'i bekliyor

İtalyan futbol sitesi Calciomercato. com’un haberine göre Fenerbahçe, savunmasını güçlendirmek adına rotayı Serie A’da Atalanta’da forma giyen Merih Demiral’e çevirdi. Kanarya’nın, alt yapısından yetişen Merih’i tekrar takıma kazandırmak istediği belirtildi. Kulübü ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun Atalanta’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kampa katılmadı

Çizme ekibi, iyi bir rakama Milli stoperi bırakmaya hazır. Sarı-Lacivertliler’in, Merih’e resmi teklifini yaptığı ancak tecrübeli savunmacının, kendisiyle ilgilenen Inter’ı beklediği öğrenildi. Milano temsilcisinin durumuna göre Merih’in, Fenerbahçe’ye gelip gelmeyeceği netlik kazanacak. Milli futbolcu Merih, Atalanta ile sezon öncesi kampına katılmamıştı.

Adana Demirspor'dan Samet hamlesi

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Jorge Jesus’un isteği üzerine Adana Demirspor’dan savunmaya takviye amaçlı alınan Samet Akaydın’a talip çıktı. Adana ekibinin, eski oyuncusunu yeniden kadrosuna katmak için harekete geçtiği bildirildi. Adana Demir’in, 29 yaşındaki stoperi yeni sezon öncesi kiralık ya da bonservisiyle almak adına Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı belirtildi.

Fenerbahçe, Krunic için gemileri yaktı

Yeni sezon öncesi transfer görüşmelerini tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktör İsmail Kartal’ın da istediği oyunculardan Rade Krunic konusunda ısrarını sürdürmeye devam ediyor. Merkez orta saha pozisyonundaki Krunic için vatandaşı Edin Dzeko’yu ikna sürecinde devreye sokan ve 29 yaşındaki oyuncu ile yıllık 3 milyon Euro üzerinden el sıkışan Sarı-Lacivertliler, Milan’ın inadını kırmak için yeni bir teklif hazırlığı içerisine girdi. Krunic, Türkiye’ye gitmek konusunda kulübüne baskı yapıyor. İtalyan devi, kontratı 2025’te bitecek olan Boşnak yıldız için 12 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ediyor.

İlk teklif kabul görmemişti

Bonserviste bu kadar yüksek rakamlara çıkmayı düşünmeyen Kanarya’nın ilk görüşmedeki 5 milyon Euro’luk teklifi kabul görmemişti. Fenerbahçe’nin kurmayları, önümüzdeki hafta Krunic için yeni bir öneriyle Milan’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Kanarya’nın, İtalyanlar’a bu kez bonuslar hariç; taksitler halinde ödemek şartıyla yaklaşık 7 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli sunacağı konuşuluyor. Karşı tarafın bu rakama sıcak bakması durumunda, transferin mutlu sonla bitme ihtimalinin yüksek olacağı düşünülüyor.


Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:29.