IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2021, 23:34   #1
emotions and memories
Rü_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Erkeğin Aksesuar Alışkanlıkları..

Kimler evden ya da ofisinden çıkmadan önce şöyle bir havayı gözlemleyip çıkıyor? Peki hava yağmurlu görünüyorsa kaçımız yanımıza şemsiye almayı hatırlıyoruz ? Aslında yanımıza hemen bir mont / yağmurluk alıp arabanın arka koltuğuna atıyoruz. Şehirdeki yaşam ve caddelerden uzaklaşıp kapalı garajlara sahip olmamız bizi bazen eski alışkanlıklarımızdan mahrum bırakabiliyor. Oysa ki katılacağınız bir yemeğe, randevuya yanınızda şık bir ağaç saplı eskitme şemsiye ile katılsanız ilk görünüşteki etkiniz için hiç fena olmaz.


Stil açısından bakıldığında, mütevazı bir şemsiye muhtemelen sahip olacağınız en pratik aksesuardır. Arabanızda veya ofiste saklamak için bir tane satın alın. İşten ayrılırken ve özellikle randevu geceleri için elinizin altında olması harika bir şeydir.


Günümüzde kullandığımız çoğu lüks aksesuar gibi şemsiye de en önemli parçalardan biridir. Amacınız eğer zamanı öğrenmekse bunu Casio'nun dijital bir saati ile de gerçekleştirebilirsiniz. Hem de çok uygun bir fiyata. Amaç sadece zamanı öğrenmek olmadığı için bugün bir Patek Philippe satın almak istediğinizde 60.000 dolardan başlayan fiyatları ödemek durumunda kalabiliyorusunuz.


Stil sahibi erkeklerin önem gösterdiği aksesuarların başında gelen şemsiye, günlük hayatımızda ofisimizde, arabamızda bulundurmamız gereken önemli bir parça. Bizler de buna önem verdiğimiz için İtalya'da küçük bir atölyede 1956 yılında kurulan PASOTTI koleksiyonunu mağazamıza sizler için getirdik. İncelemek isterseniz hem online mağazada hem de Ankara'da bulunan mağazamızı ziyaret edip tüm detayları satış ve marka danışmanlarımızdan öğrenebilirsiniz.


Güneşli günler sizlerle olsun, ancak stilinizle beraber... Görüşmek üzere...
-alıntı
 
Alt 05 Ağustos 2021, 13:14   #2
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Wayy bee iyiymiş

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:15.