IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2023, 01:52   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İyi Adam Olmayın!

Son zamanlarda yapılan bilimsel araştırmalar da bunu kanıtladı. İyi adamsanız kaybediyorsunuz. Bir kadının peşinden koşuyorsanız kesinlikle 'iyi adam' olmayın!

Kadınlar üzerinde yapılan son üç araştırmada flörtleşmenin erken aşamasında iyi erkeklerin pek beğenilmediği sonucu ortaya çıktı.

Bu araştırmalardan önce bilim dünyası uzun bir süre ikiye ayrılmış olsa da son zamanlarda bu konuya verilen büyük önem sonuçları ortaya koydu. Kadınların 'iyi adam' tabirini kullandıkları erkekler kesinlikle onlara çekici gelmiyor ve hatta ilk başta çekici gelen bir erkek, 'iyi adam' sıfatını aldıktan sonra o çekiciliğini de kaybediyor.

Ancak elde edilmesi zor, ilgisiz, ters ve argo tabirle kötü adam' dediğimiz kesim ise kadınların dikkatini ve ilgisini bir hayli çekiyor. Zaten kaçan kovalanır denen ve gerçekliğinden hepimizin emin olduğu bir söz varken bu kadar araştırmaya ne gerek vardı...
En azından bu sav artık bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda.

Rochester Üniversite'since yapılan bu araştırmalarda, iyi adamın pozitif ve sevimli davranışlarının kadınlar üzerinde ters tepki yaptığı ve onu arkadaş olarak görmelerine sebep olduğu sonucu ortaya çıktı.

Aynı zamanda aşırı ilginin de yine kadınların cinsel hevesini kaçırdığını ve aradaki çekimi öldürdüğüne işaret etti.
Eğlence dolu bir hayatı olan ve kadınları hor gören, kötü adamınsa özellikle cebinde de parası varsa bir hayli ilgi çektiği de çıkan diğer sonuçlar arasında...

Artık masada arkadaşlarınızla konuşurken bu çalışmayı alıntılayabilirsiniz... Bilim de kanıtladı "Aşkta iyi adam kaybetmeye mahkum".
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:56.