IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By EsrarLı

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2021, 17:24   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkek tipleri ve Arızaları

Erkek tipleri ve Arızaları

Maçolar:
Sert görünümlü, sert sigara içen, rakıdan başka içki tanımayan, genelde ter kokan erkek tipidir. Lahmacun ve kebapla beslenenlerin en berbat grubu. Etraflarındaki ve kullandıkları her şeyin erkekçe olmasından hoşlanırlar. Kendine güvenen kadınlardan aşırı korkarlar. Evlerinden çok kahvede vakit geçirirler. Hiç sevdiklerini ya da aşık olduklarını söylemezler ama terk edildiklerinde, içtikleri yerlerde "Bana nasıl yapar bunu abi, nasıl yapar" tekerlemesi eşliğinde salya sümük ağlarlar. Baş belaları genellikle bu tipler arasından çıkar.

Mıymıntılar:
Her şeyden her yerde şikayet ederler, ama hiç birini değiştirmezler. Hayatlarına birinin girmesi ya da çıkması onlarda ciddi bir sarsıntı yaratır. Ne kokar, ne bulaşırlar. Ana kuzusudurlar.

Sertler:
Bunlar biraz problemlidir ama erkek tipleri arasında en işe yarar gruplardan biridir. Dominant olmak onun için yaşamsal önemdedir. İnatçıdır. Ağladığını kimse göremez. Koruyucu ve kollayıcıdır. Aile reisliği onun ana mesleğidir.

Kılıbıklar:
Evlenmek için ideal tiplerdir. Özellikle çapkın kadınlar, artık durulmak istediklerinde bu tipleri seçerler. Zaten az olan arkadaşları evlilikle tamamen yok olur. Kılıbıkla birlikteyseniz savaşınız onunla değil, annesiyle olacaktır.

İşkolikler:
Hayatlarında iş dışında hiçbir şeye yer yoktur. Neden bu kadar işkolik olduklarını sorduğunuzda para kazanıp daha iyi yaşamak (bundan bir erkeğin ne kastettiğini biliyoruz) için olduğunu söylerler ama para peşinde koşmaktan yaşamaya vakitleri kalmaz. Kadınlar akıllarına bir an gelir ve giderler. Yatağa kaçta girerlerse girsinler, işe geç kalmazlar.

Yakışıklılar:
Çekici ve sorunlu olmalarına rağmen fazla zeki değildirler. Onları zeki bir kadının elinden yalnızca daha zeki bir kadın alabilir. Kadın peşinde koşmaktan bir baltaya sap olabilenleri çok azdır. Okul çağlarında ve üniversitede gezip tozup eğlenmek için idealdirler. Ne iyi bir koca, ne de ideal bir baba olabilirler.

Karizmatikler:
Sessiz ama sakin değil, havalı ama donuk değil. Bir şeyleri hoşunuza gider ama neyinin gittiğini tarif edemezsiniz. Karizmatik erkekle çıkmak her zaman sorunludur. O durumda erkeğin çapkınlığının yanında, yerinizi almak isteyen kadınların numaralarıyla da uğraşmak zorunda kalırsınız.



Alıntıdır.
________________

B
 
Alt 05 Ağustos 2021, 13:20   #2
Dalımı incitenin Ağacını kökünden Sökerim...
EsrarLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne erkekler varmis bee

VelevKi bunu beğendi.
________________

 
Alt 06 Ağustos 2021, 00:41   #3
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sjsjs miyminti olmasın da

________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:34.