IRCForumu.ORG   okey sitesi
sohbet


Ağaç Şeklinde Aç50Beğeni

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 21 Eylül 2025, 19:48   #1
Nick kopyalandı!
Post Editör Röportajı ~ anlatilmaz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

anlatilmaz𓆝⋆˚ başlayalım o zaman
Burçinn❀༘ evettt, nasılsın
anlatilmaz𓆝⋆˚ hamd olsun, sonunda başlıyoruz. Sen nasılsın
Burçinn❀༘ vallahi çok şükür, gerçekten uzadı da uzadı. Hayat meşgul ediyor insanı... teşekkür ederim gayet iyiyim Kendinden bahseder misin, forumda da tanımayan vardır mutlaka.
anlatilmaz𓆝⋆˚ tabii. 1974 İstanbul doğumluyum, Bayrampaşalıyım. İnşaat işinde çalışıyorum, bekarım şimdilik.
Burçinn❀༘ sağlıklı ömürler dilerim. İnşaat işi riskli, anlık karar gerektiren bir meslek. İpin ucunda hissettiren anlar oluyor mu? Ayrıca bilemeyiz, belki de ruh eşin şu an Datça’da tatildedir, belli olmaz))
anlatilmaz𓆝⋆˚ Datça’yı hep merak etmişimdir, inşallah nasip olur. Risksiz işlerde başarı gelmez, zaten günümüzde her işte risk var.
Burçinn❀༘ doğru diyorsun. Riskin dozunu ayarlamak önemli. Hala yaşıyorsak demek ki iyi ilerlemişiz))
anlatilmaz𓆝⋆˚ evet, önemli olan sağlıklı ilerlemek. Yaş ilerleyince daha iyi anlıyorsun bunu.
Burçinn❀༘ kesinlikle, Allah can sağlığı versin.
anlatilmaz𓆝⋆˚ amin, cümlemize.

Burçinn❀༘ peki hobilerin neler? İş dışında kendini neye verirsin?
anlatilmaz𓆝⋆˚ amatör olarak hikayeler yazıyorum, bazen forumda da paylaşıyorum. Hayal ürünü değil, yaşanmış hikayeler. Bir de IRC ve şehir şehir gezmek hobilerim.
Burçinn❀༘ yazıların çok duygusal, özellikle sonuncusu. “Meçhul adam” sanırım… İnsan hayatı sahilde oturup gelen geçeni izleyecek kadar boşluğa sürüklememeli. Teşekkür ederiz düşündüren, göz dolduran yazıların için.
anlatilmaz𓆝⋆˚ ben teşekkür ederim. Gözlemciyimdir, özellikle insan davranışlarını gözlemlerim.
Burçinn❀༘ evet, bazen işin içindeyken göremediğimizi dışarıdan bakınca fark ediyoruz. Farklı pencerelerden bakmak kazandırır insana.

Burçinn❀༘ peki gözlemlerinde seni en çok etkileyen şey ne oldu?
anlatilmaz𓆝⋆˚ Zarifoğlu’nun hikayelerinden çok etkilendim. Dostoyevski’nin de yeri ayrı. Psikolojik buhranlar, insanın içsel derinlikleri… bazen katil de, hırsız da, dolandırıcı da olabilir. İnsan ruhunu çözmek ilgimi çekiyor.
Burçinn❀༘ güzel bir hobi, seni de sosyal ilişkilerini de besler.
anlatilmaz𓆝⋆˚ evet ama bazen tehlikeli de olabiliyor. Çok derine inmek insanı hapsediyor.
Burçinn❀༘ her şeyde doz önemli. Çok düşünmek iyi ama kapasiteyi aşınca zarar verir.
anlatilmaz𓆝⋆˚ katılıyorum. Bazen hiçbir şey yapmam, denizi seyrederim. Saatlerce bakabilirim. Dalgalar insana ayrı bir huzur veriyor.
Burçinn❀༘ terapi gibidir, akar gider dertler manadan manaya, deryadan deryaya… Umarım bir gün adımını attığında kendini maviliklerin karşısında bulursun.
anlatilmaz𓆝⋆˚ evet, herkese tavsiyem denizi dinlemeleri, gemilere bakmaları. Maviler iyidir.
Burçinn❀༘ herkesin düştüğü anlar olur. O anlarda “iyi ki var” dediğin biri oldu mu?
anlatilmaz𓆝⋆˚ olmaz mı, üç yaşında yeğenim Rabia. Çok tatlı bir kız. “Amca, dede” demesi beni hayata bağlıyor. Önce Rabbim’den yardım isterim ama onun varlığı düşüncelerimi değiştirdi.
Burçinn❀༘ çok şeker))) umarım amcasının tavsiyeleriyle en az yara alarak büyür. Allah yardımcın olsun.
anlatilmaz𓆝⋆˚ amin, teşekkür ederim. İsmini de ben koydum, tatlı kız gerçekten.

Burçinn❀༘ peki başarı senin için ne demek? Kendini başarılı biri olarak görüyor musun, hayallerin neler? Benimki emekli olup karavanla deryadan deryaya yolculuk mesela))
anlatilmaz𓆝⋆˚ başarı göreceli bir kavram. Çok başarılı değilim. Hedefim de olmadı, hep bozuldu planlar. Ama karavan fikrini severim. Yanındaki insan sağlam olmalı. Ben plansız yola çıkmam, her zaman B planım vardır.
Burçinn❀༘ aslında bunları saymaman bile bir başarı. Manevî olarak eşiği aşmak da başarıdır. En güzel plan bazen plansızlıktır derler ama B planı da lazım tabii))
anlatilmaz𓆝⋆˚ evet, “saldım çayıra, Mevlam kayıra” olmaz. Gideceğim yeri, kalacağım yeri bilmem lazım.
Burçinn❀༘ peki, geçmişte pişmanlık duyduğun bir anını değiştirme şansın olsa, neyi değiştirirdin?
anlatilmaz𓆝⋆˚ zor soru ama iki şey var: sigaraya başladığım gün ve evlenmediğim gün. İkisi de benim için büyük hataydı. 50 yaşını geçince daha iyi anlıyorsun.
Burçinn❀༘ kesinlikle… ama inşallah sigarayı bırakır, yolunu açarsın. Evlilik de belli olmaz, alıcıları biraz açmak lazım))
anlatilmaz𓆝⋆˚ uyarı çok oldu ama dinleyen var mı ona bakmak lazım))
Burçinn❀༘ belki bir kulağın delikti)))
anlatilmaz𓆝⋆˚ evet Ama sigara büyük hata, çok zararlı. Evlilik de benden geçti artık.
Burçinn❀༘ bence sen en iyisine layıksın. Doğru kişi gelirse onun ufkunu açarsın. Umarım ruh eşinle yollarınız en kısa zamanda kesişir...
anlatilmaz𓆝⋆˚ çok teşekkür ederim, ben de sana sağlıklı yıllar dilerim.

Burçinn❀༘ sonlara yaklaştık. Forumdakilere bir mesajın var mı?
anlatilmaz𓆝⋆˚ sağlıklı günler diliyorum herkese. Geçmişte yaşamasınlar, geçmiş geçti. Anı yaşasınlar ama çevrelerine duyarlı olsunlar.
Burçinn❀༘ Allah razı olsun. Güzel temennilerin için teşekkür ederiz. Tanıştığıma memnun oldum.
anlatilmaz𓆝⋆˚ cümlemizden, ben de mutlu oldum.

1000 kez teşekkür etsem içime sinmez... Büyük zaman harcadı, çok uğraştı... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu efsane röportajı sana borçluyuz... Seni görmekten çok mutluyum, tanımaktan çok memnun oldum sağ ol, var ol


Merve, HiKayee, BuKLe ve 5 diğerleri bunu beğendiler..




Pencereden baktığımızda güneşi esirgemiyorsa gökyüzü, Mehmetler hâlâ bedelini ödediği içindir.
🇹🇷
 
Alıntı Yap
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:04.

IRCForumu.Org

IRC dünyasının buluşma noktası. Sohbet, bilgi ve eğlence burada!