IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Duyurular IRCForumu.Org yönetimi tarafından yapılan duyuruları burada okuyabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç178Beğeni

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2024, 09:39   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 🎉IRCForumu.Org Üç Yaşında!🎉




9 Haziran 2021'de başlayan bu güzel macera 3 yaşına girdi.

IRCForumu.Org



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merhaba IRCForumu.Org Ailesi!

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle, hüznüyle, mutluluğuyla koskoca bir yılı daha geride bırakmış bulunuyoruz...

Siz saygıdeğer üyelerimize, kıymetli editörlerimize ve yönetimimize bizlerle olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Hepberaber daha nice başarılı yıllara...



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Heyecanımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.





oMeN

Yaklaşık olarak 7-8 ay önce burayı satın almıştım, aldığımız günden bu yana bütün ekip arkadaşlarım daha güzel, canlı, aksiyonlu, ve akışın hiç durmaması için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiğini görüyorum. Bir emek verilmiş verilmeye de devam ediyor, İnanıyorum ki Hayal ettiğim ortam bir süre sonra ortaya çıkacak zira verilen "özveriye" bizzat şahidim. Geçmişten bugüne noktasından virgülüne emek veren bütün arkadaşlarımın dostlarımın kardeşlerimin ellerine sağlık, Hep birlikte daha nice güzel seneler görmek dileğiyle, 3. Yıldönümümüz kutlu olsun.. Saygılarımla.



ZaLim

Temeli sağlam atılmış bu güzel sistemde bir aile ortamı oluşturmak için elinden gelen her şeyi yapan tüm üye ve yönetici arkadaşlarımı tebrik eder, üçüncü yılımızı kutlarım.



MarjinaL

İrc forumu.org`a nıce mutlu seneler dilerim,adil ve işini severek yapan yönetım kadrosu, saygıdeğer üyeleri, duygusunu bizlere geçiren editör ekibi ile her zaman zirvede olacağımız nıce 3 senelere dıyorum. Rekabet etmeyiz rekabet yaratırız..



Chloe

Bir yılı daha geride birakmanın ve başarı ile ilerlememizin mutlulugunu duyuyoruz. Hepbirlikte daha nice yıllara..



MaviS

Umarım doğum günümüzde başarıların arzuladığı her şeyi getirir! Doğum günün kutlu olsun! İrcforumu.Org saygılar



aZze

Her zaman umutla ve azimle yeni yolculaklar güzel dileklerle başlar.ve bizde ircforumu.org ailesi olarak bu güzel serivene adım attık..
Güldüğümüzü bir fikra yada resim yada forum oyunarında bir
bölümde ifade ettik .. Ağladık bir sarkı yada bir şiir ile paylaştık ..En güzeli de birine kızınca onun adını anmadan oyunlarda
içimdeki sesi söledik ..

sunucu bölümünde güzel dostların paylasımlarıyla birlikte bilgi sahibi olduk bir çok yenilikten ..
bundan daha önemlisi kocaman bir aile olduk ..inşallah. Bu süreçte yanımızda olan, arkamızda duran herkese sonsuz teşekkürler.
sizler olmadan her zaman eksik kalıyoruz.
Her gün gönülden bagımız ile verdiğiniz destek için teşekkür ederim.3. yılımız kutlu olsun daha nice uzun zaanlarda birlikte olmak dileğiye..



Merve

İrcforumu.org ile tanıştığım da çok çekingendim ..Hiç bir şey yazamıyordum...Ama şimdi istediğimi yazabiliyorum..Forumdan çok arkadaş edindim ...İyi ki forumumuz var...İyi ki yöneticilerimiz var....



KinGStaR

ircforumu.orgla 6 7 ay once tanıştım.Foruma ilk girdiğim andan itibaren ircforumu.org ailesi beni sıcakkanlı ve saygılı karşıladı. İrcforumu.org bir ailedir gerçekten.Bu aile ortamını bu sıcak ortami ben hiç bir forumda görmedim.Umarim daha nice senelerimiz olur.İrcforumu.org ailesinin 3.yılı kutlu olsun.Tüm yoneticilere uyelerimize bizim ailemizde olduklari için teşekkür ederiz.İrcforumu.org inşallah daha iyi yerlere gelicek ailemiz büyüyecek.Herkese keyifli forumlar dilerim.



Overdose

Öncelikle Herkese merhabalar bir çok forumda üyeligim mevcut bir cok yerde hoş karşılandım haklarini yiyemem mevcut üye oldugum forumlarda sonra googlede gezzerken İRCFORUMU.ORg ile karşılastım neyse üye oldum cok sıcak karşılandım forum sahibi olsun diğer yönetici admin arkadaşlar tarafından inanın kendi forumum gibi paylasımlarimi yapiyorum ortam zaten cok güsel kımse kımseyi sıkmıyor kafami dagitmak iyi geliyor takıldıgım konularda hep destek aldım hic bekletmeden saygi sevgi cercevesinde hep bulundular hepsinin yeri gercekten cok ayri benım ıcın kendı sunucumda zaten tafsiye edilen forumlara ekledım zaten İRCFORUMU.ORG diye ekledim yeri bende artık cok ayri forum ıcerisinde gzerken kendi forumum gibi geziyorum herkesin paylasımını takip ediyorum buda benim stresimi atmama cok yardimcı oluyor bazi forumlar oyle degil mesela tüm arkadaşların yeri bende ap ayri Gerçekten kaliteli bir forum cidden üye olmiyan cok şey kacirir diye düşünüyorum 3.yılımızı geride birakiyoruz nice yıllarımızın olmasi dileğiyle tüm herkesi İRCFORUMU.ORG'A bekleriz Herşey gönlünüzce olmasi dileğiyle ...



Edi


Mükemmel forum ortamımızın 3. yılının mutluluğu içerisindeyiz. Kaliteli forum ortamımız ile daha çok yıllar olması dileğimle..




yeSa

İRCForumu.Org yıllardır tanıştığım, aynı yönetimde görev aldığım arkadaşlarımız aldıktan sonra. She hanımın isteği üzerine gelmiştim. Geldiğime de memnun olduğum, sevdiğim kendimi mutlu, huzurlu hissettiğim zaman geçirmekten, paylaşım yapmaktan, editör ekibim ile vakit geçirmekten keyif aldığım forum. Herkesin çokça emeği olan, herkesin birbirine karşı saygılı güzel konuşan, başarılı yöneticilerin olduğu güzel insanlarla dolu. Bu meşakkatli yolda emek veren tüm yöneticilerimize, editör ekibime, üyelerimize başarılar diliyorum, her şey herkesin gönlüne göre olsun. Hiç kimsenin birbirini kırmadığı, üzmediği, emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldığı bir yol olur. Hep beraber nice mutlu sans, başarılı dolu yıllara.



Selale

Pek Değerli İrcforumu.Org Ailesi;
3 yıl önce başlamış olduğumuz bu yolculukta birlikte büyüdük, birlikte güçlendik ve bugün 3. yılımızı kutluyoruz. Bu kutlu gününüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Daha nice başarılı yıllara erişilmesi temennisiyle.
*
Bu süreçte nice azim, nice çabalar biriktirildi. Bu sevinçle çıkmış olduğunuz bu yolculukta enerjimizin birbirimizi sarması dileklerimizle. Yine bu sürecin geçmiş yıllarında bizlere katkı sağlayan her bir bireye teşekkürü borç biliriz.
*
Ortak hayallere sahip olduğumuz ve bunu gerçekleştirmek için en değerli olan zamanını bizlere ayıran bir ekibe sahip olabilmek büyük bir şanstır. Bizler de bu şansı en layığı ile şereflendireceğiz. Bağlılığınız için içtenlikle minnettarlık duygumuzu dile getirmek isteriz.
*
Her mükemmel sonuç hakkıyla verilmiş ekip çalışmasının meyveleridir. Varlığınızın yaratmış olduğu fark için ayrıca teşekkür ederiz.
*
Ailemizde nice nice zamanlar geçiren kıymetli konuklarımıza da teşekkürün en büyük pasta payını sunmak isteriz. Sizlerle mutlu ve sizlerle güçlüyüz. Bize kattığınız değerler için tüm kalbimizle teşekkür ederiz.
*
Bugün 3, yarın 33. yılımızda yine bu ortak dilekleri dillendirebilmemiz temennisiyle.
Birlikte nice güzel yıllara.



nesimsek

Henüz beş-altı aylık bir mazim olmasına rağmen beni bir ağabey, bir arkadaş, bir kardeş olarak aralına alan ve hiç yabancılık çektirmeyen sayın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] un değerli kurucularına, yöneticilerinin tümüne ve bütün kardeşlerime böyle bir siteyi kurarak paylaşım imkanı verdikleri için öncelikle teşekkür ederim.

Paylaşmak elde olandan olduğu için kıymetlidir, en güzel paylaşmalardan biri de bilgiyi paylaşıp gelecek nesillere aktarmaktır.
Şu ana kadar ben bu sitede paylaşım yapmaktan mutluluk duyuyorum, severek isteyerek paylaşıyorum.

Şimdi öğrendim ki sitemiz 3 (üç) yaşına girmiş.

Şaşırmadım desem yalan olur, ben bu sitenin daha fazla yaşında olduğunu düşünüyordum, böylesine aktif bir sitenin ve bu kadar değerli insanın bu sitede uzun yıllardır olması beni şaşırtmazdı, bu yüzden de tebrik ediyorum yayın hayatında kısa sayılabilcek bir zamanda bu kadar başarıyı yakalamayı başardıkları için..

Umuyorum daha çok uzun yıllar sitenin bütün sokakları (ben sitenin sayfalarını normal bir sitenin sokaklarına benzetirim) cıvıl cıvıl kuş seslerine benzeyen yazışmalara şahit olacak...

Hayat bu şekilde herkes paylaşım yaptıkça sevinçlerin katlandığı, acıların azaldığı şekilde devam edecek sitemizde...

Yürekten tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üç yaşında

Belki daha küçücük bir bebek sanırsınız
Yapılanı görseniz şaşırır kalırsınız
Üç seneyi doldurmuş koskocaman siteyi
Bu medya aleminde biraz zor bulursunuz

Kardeşlik ve dostluklar zirveye çıkar burda
En tatlı atışmalar çıkar huzura burda
Nice yıllar dilerim samimi dileklerle
Site yayın yaptıkça ben de burdayım burda...

Necati ŞİMŞEK



iÇRe

İrcforumu.org benim için çok özel bir yer ve herzaman bu özelliğini korumayı başardı.Bunu yönetimdeki arkadaşlar, kaliteli güzel ilerleyen konular ve katılımcı arkadaşlarla beraber burada bulunmaktan keyif alıyorum.En çok bulunduğum takip ettiğim forum sitesi ircforum.org herzaman başarıyı hak ediyor ve bu başarıya katkımız bir nebze olmuşsa kendi adıma ne mutlu derim.Her zaman ileriye dâima daha ileriye sonsuz başarılara imza atmak dileğiyle tebrikler ve sonsuz başarılar diliyorum.



Düş Bozumu

öncelikle nice yıldönümleri aktif olarak kutlayalım aranıza katılalı çok olmadım ama kendimi huzurlu hissettiğim nadir yerlerden bir tanesi oldu umarım aktifliğiniz hiç eksik olmaz



Hümaşah

Böyle kaliteli, güzel bir ortamda bulunmak bizler için büyük bir şans.
Nice güzel günler görmek dileğiyle forumumuzun üçüncü yıl dönümü kutlu olsun.



SerdaR

Çok güzel bir yılı geride bırakmakla beraber, 3 yıl boyunca emek harcanan ve de katkı sağayan tüm forum admin ve editörlerine kendi adıma teşekkür ederim, onun haricinde formumuzda akitf bir şekilde gönderilere, postlara v.s yorum yapan üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum, daha nice forumca bizli yıllara (:



Elfin

IR forumorg üçüncü yıldönümünü kutlarım.. gerek yönetim olsun gerek emek veren yetkilileri olsun...mükemmel bir ortam..sıcak kanlı arkadaşlıkların buluştuğu ortam diye bilirim.. ve bitmedi özellikle editör arkadaşlarımın güzel yazılarını ulaşmamızı sağlayan forum yetkililerine çok teşekkür ederim.. iyiki geldim güzel ortamda güzel dostluklar kazandım nice güzel yıllara hep beraber 🌸



Can-i

Her biri emektar değerli yönetim kadrosu ve yüreği güzel tüm üyeleriyle kaliteli birlikteliğin üçüncü senesinde nice başarılar ile nice senelere inşallah. Forumumuzun üçüncü yaşı kutlu olsun. 🌹



Efsane

Merhaba aranıza yeni katılsamda 3. Yılınızda başarılarınızın devamını diliyorum Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü vardır Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise “başaracağım” diye başlayarak sonunda “başardım diyenindir. Demem o ki ilk forumu açarken başaracağım diyerek niyet edilen bu işte başarıya ulaşma arzusu birleşirse yıllar daha başarılı ve daha tecrübeyle yol alır. 3. Senenin ardindan nice daha güzel yillara diliyorum. Ve mesajima şu sözle son veriyorum.
Bir şeyi başarmak ne kadar zorsa, zaferin tadı o kadar güzeldir.



KARAŞAİR

Değerli dostlar
Altı yılda yaklaşık 200 adet şiir(ne kadar şiir denilir bilmiyorum artık) kaleme aldım. Çeşitli sohbet sitelerindeki dj arkadaşlarım da zevkle seslendirdiler ben de mutlu oldum. Derken çok değerli bir arkadaşım(adı bende saklı) beni bu forumla tanıştırdı. Şu ana kadar yaklaşık 50 adet şiirimi yayınladım. Şiir defterindeki sıraya göre de yayınlamaya devam edeceğim. Hem nezih bir ortam hem de okuyucuların beğenileri ve yazdıkları yapıcı yorumlar… Gerçekten çok güzel. Bazan yorumlarda seçilen kelimeler üzerinden karşılıklı eğlenceli söyleşiler bile olabiliyor. Ben üçüncü yılını doldurduğunu öğrendiğim bu forumla tanıştığıma çok memnunum benim gibi çalışmaları olup Nerde paylaşabilirim diye düşünenlere tavsiye edilebilecek bir yer. Üçüncü yılında ve sonrasında başarılarının devamını diliyorum.



aFa

Selamlar ircforumu.org ailesi!

Bugün kutlanacak özel bir gün çünkü forumumuzun 3. yılını geride bırakıyoruz! Evet, tam üç yıl boyunca buradayız ve her gün bir öncekinden daha eğlenceli ve bilgilendirici oldu.

Bu forumda geçirdiğimiz zaman boyunca, bir yandan ciddi konuları tartıştık bir yandan da karnımızı ağrıtacak kadar güldük. Burada hepimiz bir araya geldik, bilgisayar başında saatlerce sohbet ettik ve birbirimize dost olduk.

Forumda geçirdiğimiz anlar gerçekten paha biçilemez. Hepinize teşekkürler, çünkü sizin paylaşımlarınız ve esprileriniz olmasa bu kadar keyifli olmazdı.

Şimdi arkanıza yaslanın, rahatlayın ve bu özel günü kutlayın! Nice 3 yıllara, bol kahkahalı ve bilgi dolu zamanlara!



Matizz

İyisiyle kötüsüyle birçok arkadaşlık edindiğim, güzel makale ve şiirleri paylaştığım, insanlarla fikir alışverişiri yaptığım güzel bir yer. Umarım dostluklarla birlikte burası da baki kalır. Nice güzel yıllara..




]_Romeo_[

Sevgili ircforumu:yıllardır burda olmak hep bana mutluluk verdi,iyisi kötüsü ama en güzelide bize burda birlikte olmayı paylaşım yapma ortak görüş ortak fikir yardımlaşma için bir fırsat verdi en önemlisi.
eskiden burdan bilgi alırdım faydalanırdım,çokta fayda gördüm,ama artık şimdi bizde bir şekilde ircforumu.org a ufakcık bir bilgiyle basladığı o ilk günden buyana devasa editör modarator ordusuyla yeniden dogusuyla hep gurur duyduk herkonuda tek gectiğim ircforumu.org un dogum gunu kuruluş yıldönümü kutlu olsun nice paylaşımlara .Paylaşmak bilgiyi artırır yüceltir ve bu yüzden ircforumu.org iyiki varsın, nice çoklu senelere birlikte beraberce nice senelere ircforumu sakinleri



Belma

Tekrar bir üç yılı görmek dileği ile , umarım buralarda oluruz yine..Hepinize sağlık ve nice güzel günler diliyorum ve iyi forumlar dilerim..



GüLbahaR

İYİ Kİ DOGDUN IRCFORUMU.ORG. İYİKİ VARSIN OMRUNE HUZUR MUTLU SAGLIK VERSİN RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN
DUALARIM SENİNLE KALBİNE GORE VERDIKLERINI HAYIRLI DEGILSE HAYIRLIYA CEVIRIP VERSIN RABIM KALBİ GUZEL FORUM İNSANLARI, İYİKİ DOGDUN İRCFORUMU.ORG..



Sancak

Forumun üçüncü yılına denk geldim burada olmaktan çok mutluyum.Emek veren herkese teşekkür ederim...





ZaLim, oMeN, Sim ve 20 diğerleri bunu beğendiler..
________________





: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 
Alt 09 Haziran 2024, 09:40   #2
Emektar
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık nice senelerimize inşallah

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 09 Haziran 2024, 09:41   #3
Standart

Başarılarınız Daim Olsun İnşallah .


Konu Chloe tarafından (09 Haziran 2024 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kojiro istegi üzerine.
 
Alt 09 Haziran 2024, 09:46   #4
People who touch your heart are always with you.
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Çok Güzel Bir Paylasım.

Daha Güzel Günler İrc forumunu Bekliyor.Durmak Yok Yola Devam.d

Chloe, KinGStaR, iÇRe ve 5 diğerleri bunu beğendiler..
________________

Love the life you live. Live the life you love.


 
Alt 09 Haziran 2024, 09:52   #5
Standart

Emeğinize sağlık başarılar dilerim.

 
Alt 09 Haziran 2024, 10:15   #6
Süper Moderatör
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

꧁꧂ircforumu.org "yaş günün kutlu olsun"꧁꧂
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İ"lk adresimiz sensin.
R"uhumuzu dizginleyen,
C"anımıza yoldaşımızsın..
F"ikirlerimize saygı duyan,
O"nurumuz,gururumuz sensin..
R"adyoda çalan ilk şarkımız,
U"ğurlu arkadaşımız, can yoldaşımızsın..
M"utluluk sende gizli,bizlere huzur verensin.
U"mutlarımızı diri tutan yegâne sebebimizsin..
.
O"nlarca yürek taşıdın sol yanında
R"ahat bırakmadık seni,yazdık seni en güzel sayfalara,
G"önlümüze derdimize ortak oldun,sonsuz sadakatinle..

❤️"İyiki varsın, iyi ki seninleyiz"❤️



nesimsek, aZze, Jayus ve 8 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 09 Haziran 2024, 10:21   #7
Süper Moderatör
iÇRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@Chloe emeğine sağlık canım benim çok güzel olmuş,emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.
Uzun yıllar beraber nice senelere diliyorum.💐

Chloe, oMeN, MarjinaL ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 09 Haziran 2024, 10:44   #8
SihirliSohbet.Org
Overdose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

hepimizin yolu acık olsun

 
Alt 09 Haziran 2024, 11:30   #9
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım emeklerine sağlık konu çok güzel olmuş, nice dopdolu başarılı yıllara 🎉
Ahh canım editör ekibim ne güzeliz hepsi iyiki var !!!

KinGStaR, iÇRe, MarjinaL ve 5 diğerleri bunu beğendiler..
 
Alt 09 Haziran 2024, 11:49   #10
Standart

Nice yaşlara dilerim

Kardeşim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık

KinGStaR, Chloe, iÇRe ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
________________

YAŞAMA HAKKIN
MÜCADELE GÜCÜN
KADARDIRT]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:59.