IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Dünyadan Spor Haberleri Dünyadan spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2023, 14:24   #1
Kayıtlı Üye
DeepSilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart UCLA Koçu: “Adem Bona Hücumda Gelişmeli, İlk Tur Garanti Değil”



Adem Bona ve UCLA Koçu, sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

by Eurohoops Team / info@eurohoops.net

NCAA’de 2023-24 sezonu yaklaşırken UCLA’deki temsilcimiz Adem Bona da sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Omzundaki sakatlık sebebiyle birkaç aydır iyileşme sürecinde bulunan Bona, “Sakatlığımdan bu yana bir süre antrenman yapmadım, antrenman yapmayı özlemiştim, bu yüzden rahatladım. Takıma, yeni oyunculara geri dönmek, onlarla birlikte sahaya çıkmak istiyordum. Bu harika bir duygu.” dedi.

Geçen yıl maç başına 7.7 sayı, 5.3 ribaunt ve 1.7 blok ortalamaları yakalayan 20 yaşındaki pivot, 2023 NBA Draftı’ndan adını çekti ve 2024’te ilk turdan seçilmek için koleje döndü.

Bona hakkında konuşan UCLA koçu Cronin, “Hücumda kendini geliştirmeli. Adem’e söylediğim de buydu, kendini ilerletmeye devam etmeli. Koleje geri dönmeniz sizi garanti ilk tur seçimi yapmaz. Draftta ilk tura yükselmek istiyorsanız okula döndüğünüzde daha iyi olmak zorundasınız” dedi.

UCLA’de takımın yıldızları mezun oldu ve kadro bu yaz yeniden şekillendi. “Ben bunu daha çok takımı bir araya getirmek olarak görüyorum,” diyen Bona, “Bu yıl takım olarak daha fazla oynamamız gerekecek, birlikte çalışarak hedefe doğru ilerleyeceğiz.” şeklinde konuştu.



NCAA’de yeni sezona girilirken Adem Bona, UCLA’in kilit oyuncusu ve takım lideri olarak öne çıkıyor. Jaime Jaquez, Tyger Campbell gibi isimlerin ayrılığı onu bu duruma itiyor.

“Takım lideri olmanın bu kadar hızlı gerçekleşeceğini düşünmüyordum çünkü tecrübeli oyuncularımız vardı. Takımı bir araya getirmeye katkıda bulunmayı seviyorum ve bu yıl sanırım bu görev bana düştü çünkü takımda çok fazla deneyimli oyuncumuz yok. Koleje yeni başlayan çok oyuncumuz var, bu yüzden liderlik rolünü benimsiyorum”

UCLA geçen sezonu 31-6 ile tamamlamış ve March Madness’ta Son 16’ya kalmıştı. 2023-24 sezonunda takımdan ne beklenmesi gerektiğini kimse bilmiyor çünkü kadroda çok sayıda değişiklik oldu.

“Biz hazır bir kadro değiliz,” diyen koç Cronin “Geçen yıl gerektiğinde ‘topu Jaime’ye vereceğiz’ veya ‘Tyger üzerinden ***k-and-roll oynayalım’ diyebiliyorduk. Bu yıl durum biraz farklı. Bazı ayarlamalar yapmamız gerekecek.”
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:18.