IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2023, 10:54   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sonsuz Gençliğin Peşinden Koşan Bryan Johnson’ın Şimdiki Metodu Oğlunun Kanı!

Sonsuz Gençliğin Peşinden Koşan Bryan Johnson’ın Şimdiki Metodu Oğlunun Kanı!



Teknoloji dünyasının ünlü isimlerinden Bryan Johnson, yaşlanma sürecini tersine çevirme konusundaki cesur çabalarını sürdürüyor. Hiçbir masraftan kaçınmayan 45 yaşındaki girişimci, 17 yaşındaki oğlu ve 70 yaşındaki babası dahil olmak üzere kendi ailesinden plazma bağışlarını kabul ederek cesur ve etik açıdan sorgulanabilir bir adım attı.

Dallas’taki prestijli bir klinikte son teknoloji ürünü bir makine, kanları işleyerek farklı bileşenlere ayırdı. Görünüşe göre canlandırıcı vaatlerle dolu olan sıvı plazma, daha sonra yaşlanma sürecinin neden olduğu hücresel hasarı onarmak ve gençleştirmek amacıyla Johnson’ın damarlarına enjekte edildi.


Servetinin yarım milyar dolar olduğu tahmin edilen Johnson, özel bir sağlık ekibiyle birlikte biyolojik yaşını beş yaş düşürmeyi başardı. Bunun sonucunda 37 yaşındaki biriyle karşılaştırılabilir bir kalp, 28 yaşındaki bir kişinin cildi ve 18 yaşındaki bir kişinin akciğer kapasitesine sahip oldu. Bu sonuçlar, Johnson’ı yaşlanma karşıtı araştırmaların ön saflarına taşıdı.

Ensest kan alışverişinin ötesinde Johnson, yaşlanma karşıtı çabalarını daha da güçlendirmek için “Project Blueprint” olarak adlandırdığı sıkı bir rejime devam ediyor. Project Blueprint, Johnson ve babası için kilo kaybı, zihinsel berraklık ve artan canlılık bildiren olumlu sonuçlar verdi.

Johnson’ın nihai hedefi, zamana etkin bir şekilde meydan okuyarak tüm bedensel işlevlerini en yüksek gençlik performanslarına geri döndürmek. Bu iddialı hedefin bilim ve tıp çevrelerinden eleştiri alması şaşırtıcı değil ancak Johnson, kararlılığını sürdürüyor. Bununla birlikte yolculuğunun, yaşlanma karşıtı araştırmaların olanakları ve etik sonuçları konusundaki tartışmalar için önemli bir katalizör görevi gördüğünü savunuyor.


Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:05.