IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2024, 20:39   #1
Standart Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması!

Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu



Ocak ayında geçirdiği ameliyata ve sonrasına değinen Middleton, “O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım” ifadelerini kullandı.

"WILLIAM'IN YANIMDA OLMASI DA BÜYÜK BİR TESELLİ"

Bu olayın büyük şaşkınlığa neden olduğunu söyleyen Middleton, “William ve ben ailemizin iyiliği için bunu özel tutmak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu süreç zaman aldı. Tedavime başlayabilmek için geçirdiğim büyük ameliyattan sonra iyileşmem zaman aldı. Ama en önemlisi, George, Charlotte ve Louis'e her şeyi uygun bir şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zaman aldı" şeklinde konuştu.



İyi olduğunu vurgulayan Middleton, “İyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir teselli ve güven kaynağı. Birçoğunuz tarafından gösterilen sevgi, destek ve nezaket de öyle. Bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor” dedi.

Tedavi sürecinde aile olarak zamana, alana ve mahremiyete ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Middleton, “İşim bana her zaman derin bir mutluluk duygusu vermiştir ve mümkün olduğunda geri dönmeyi dört gözle bekliyorum. Ancak şimdilik tamamen iyileşmeye odaklanmalıyım” diye konuştu.

Son olarak kanser tedavisi görenlere de seslenen Middleton, “Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz ocak ayında Middleton'ın bir sağlık sorunu yaşadığı, karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre Kraliyet görevlerine devam edemeyeceği açıklanmıştı.
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 
Alt 24 Mart 2024, 00:35   #2
Standart

Çok geçmiş olsun

 
Alt 24 Mart 2024, 00:38   #3
Kayıtlı Üye
Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bu da 2016 dan kalma diyorlar. ne denilse bir şey çıkacak gibi

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:22.