IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2024, 11:55   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi kondu

İngiltere Kralı 3. Charles kanser teşhisi konuldu. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Kral Charles'ın prostat testlerinde bir kanser türü saptandığını ancak hastalığın prostat kanseri olmadığını belirtti. Kral Charles, prostat büyümesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi görmüştü.


İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi kondu. Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Majesteleri, spekülasyonların önüne geçebilmek adına teşhisini paylaşmayı tercih etti. denildi.

İNGİLTERE KRALI 3. CHARLES KANSERE YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde prostat büyümesi nedeniyle hastanede tedavi gören ve ardından taburcu edilen İngiltere Kralı 3. Charles'ın kanser hastalığına yakalandığı açıklandı. Buckingham Sarayı yaptığı açıklamada Kral Charles'ın prostat testlerinde bir kanser türü saptandığını belirtti. Kraliyete yakın kaynaklar Charles'in prostat kanseri olmadığını söyledi.
İngiltere Kralı 3. Charles
BUCKİNGHAM SARAYI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada "Kral'ın iyi huylu prostat büyümesine yönelik son hastane ziyareti sonrası yapılan testlerde bir kanser türü saptandı. Majesteleri, spekülasyonların önüne geçebilmek adına teşhisini paylaşmayı tercih etti." ifadelerine yer verildi.

KRALLIĞA BAĞLI ÜLKELERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Başbakan Rishi Sunak, Kral Charles'ın kanser haberi üzerine, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Majestelerine tam ve hızlı bir iyileşme diliyorum. Kısa sürede tam gücüne kavuşacağından hiç şüphem yok." ifadelerine yer verdi.
İskoçya Bölgesel Başbakanı Hamza Yusuf da sosyal medya paylaşımında, geçmiş olsun dileklerini ifade ederek "Düşüncelerim aynı zamanda Majesteleri, Kraliçe ve diğer Kraliyet Ailesi üyeleriyle birlikte. Biliyorum ki hepsi için endişe verici bir zaman olacak." değerlendirmesini yaptı.

Kuzey İrlanda Bölgesel Başbakanı Michelle O'Neill, "Kral Charles'ın hastalığını duyduğuma üzüldüm. Kendisine iyi bir tedavi, hızlı ve tam bir iyileşme diliyorum." ifadelerini kullandı. Galler Bölgesel Başbakanı Mark Drakeford da tüm Galler'in dualarının, Kral Charles'la olduğunu kaydetti.
DAHA ÖNCE HASTANEDE YATMIŞTI

Kral Charles'ın ocak ayında prostat büyümesi tedavisi göreceği açıklanmış, Kral 26 Ocak'ta yattığı hastaneden 29 Ocak'ta taburcu edilmişti. Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümüyle 73 yaşında tahta çıkan, 74 yaşında ise taç giyen Charles, en uzun süre veliaht prenslik unvanını ve tahta çıkan en yaşlı İngiltere Kralı unvanını taşıyor.
Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.