IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2024, 11:52   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rusya'da 11 yaşındaki öğrencisini teneffüs saatlerinde sınıfa kilitleyip taciz eden kadın öğretmen, tutuklandı

Rusya'nın Leningrad Bölgesi'ndeki Toksovo şehrinde yaşanan olayda, 25 yaşındaki kadın öğretmen Anna Plaksyuk, 11 yaşındaki öğrencisini sınıfa kapatıp cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Öğrencisine zorla cinsel bölgelerini elleterek tacizde bulunan ve çıplak fotoğraflar gönderen Anna'nın 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.






Rusya'nın Leningrad Bölgesi'ndeki Toksovo şehrinde yaşanan olayda, 25 yaşındaki kadın öğretmen Anna Plaksyuk, 11 yaşındaki öğrencisini sınıfa kapatıp cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Öğrencisine zorla cinsel bölgelerini elleterek tacizde bulunan ve çıplak fotoğraflar gönderen Anna'nın 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Olayın ortaya çıkması üzerine tutuklanan Anna'nın avukatı, çocuklara karşı işlenen suçların ülkede ağır cezalarla cezalandırıldığını belirtti.

Rusya'nın Leningrad Bölgesi'ndeki Toksovo şehrinde 25 yaşındaki kadın öğretmen Anna Plaksyuk,11 yaşındaki öğrencisini zorla sınıfa kapatıp cinsel tacizde bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.
Anna, öğrencisine zorla göğüslerini ve cinsel bölgesini elleterek tacizde bulundu.
Öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktıktan sonra tutuklanan Anna'nın 20 yıla kadar hapis isteniyor.
İddiaya göre, Anna öğrencisini taciz ettikten sonra defalarca teneffüslerde öğrencisini sınıfa kilitleyip öğrencisi ile öpüştü.
Anna'nın öğrencisi ile mesaj yoluyla da iletişim kurmaya çalıştığı ve öğrencisine çıplak fotoğraflar yolladığı tespit edildi. Öğrencinin annesi mesajları gördükten sonra durumu okul yönetimi ve polise bildirdi.
Polis tarafından gözaltına alınan Anna, tutuklandı. Olay ile ilgili açıklama yapan Avukat İlya Rusyaev şunları söyledi:
"Ülkemizde kural olarak çocuklara karşı işlenen suçlar çok ağır cezalarla cezalandırılıyor, dolayısıyla büyük olasılıkla sert ama adil bir ceza alacak. Bu yaştaki bir çocuk henüz tam olgunlaşmamış olmakla kalmıyor, aynı zamanda yaptıklarının tam olarak farkında da olmayabilir.
"Sonuçta bu tür eylemler çocuklarda psikolojik travmaya neden olabiliyor. Kanun bu amaçla bir rıza yaşı belirliyor; ülkemizde bu yaş 16'dır."
Plaksyuk üç yıl önce öğretmenlik yeterliliğini aldı. Ancak Rusyaev, iddia edilen kabahatlerinin kendisinin sektöre "artık uygun olmadığı" anlamına geldiğini de sözlerine ekledi.
"Bu, eğitim faaliyetleriyle bağdaşmıyor ve çocuğun temel psikolojisine ilişkin bilgisizliğin göstergesidir" diye ekledi.
Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:07.