IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2023, 16:41   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ABD'de erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye giren öğretmen, veliye yakalandı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde biyoloji öğretmeni Gabriela Neufeld, öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girdiği esnada öğrencinin annesi tarafından yakalandı. Öğrenci aynı durumu daha önce 5 kez yaşadıklarını belirtirken, görevinden istifa eden öğretmen tutuklandı. Okul yönetiminin ilişkiyi bilmesine rağmen bugüne kadar sadece uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir öğretmen, arabada erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesine yakalandı.
Gabriela Neufeld
ARABADA ÖĞRENCİSİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir okulda biyoloji öğretmeni olan Gabriela Naufeld isimli kadın, erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesi tarafından basıldı. Görevinden istifa eden Neufeld, öğrencinin annesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Öğrenci polisteki ifadesinde, Neufeld ile daha önce 5 kez cinsel ilişki yaşadıklarını söyledi. Öğrenci ile öğretmen arasında yaşananların uzun zamandır bilindiği, okul yönetiminin buna rağmen sadece uyarmakla yetindiği ortaya çıktı.

Okul Müdürü Marc Angerer, velilere gönderdiği mesajda şunları söyledi: "Personel bilgilerini tartışamasam da, bu konuyu ciddiye aldığımızı size bildirmek istedim. Bu duruma ilişkin endişelerinizi paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin emniyeti ve emniyeti hepimiz için büyük önem taşıyor ve bu sıkıntılı bir durum olsa da kolluk kuvvetleri tarafından yönetiliyor."



Kaynak: Haberler.com / Dünya
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:56.