IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Alisa

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2023, 07:05   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kötü haberi ailesi verdi! Hamas tarafından kaçırılan Shani Louk hayatını kaybetti

Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu sırasında rehin alınan ve bir kamyonetin arkasında yarı çıplak halde görüntülenen Alman vatandaşı Shani Louk'un ailesi, İsrailli yetkililerin, 22 yaşındaki kızlarının öldüğüne dair bilgiyi kendileriyle paylaştığını açıkladı.

7 Ekim'de, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" Operasyonu sırasında Hamas mensuplarına ait olduğu belirtilen bir kamyonetin arkasında yarı çıplak halde hareketsiz görüntülenen Almanya vatandaşı Shani Louk'un ailesi, 22 yaşındaki Louk'un hayatını kaybettiğini duyurdu.

"KIZ KARDEŞİMİN ÖLÜMÜNÜ ÜZÜLEREK DUYURUYORUZ"

Shani Louk'un kız kardeşi Adi Louk, sosyal medya paylaşımında "Kız kardeşim Shani Nicole Louk'un ölümünü üzülerek duyuruyoruz" ifadelerini kullandı. Louk'un babası İsrail basınına konuşarak bilgiyi doğruladı ancak ölümüne ilişkin bir detay paylaşılmadı.

"İSRAİLLİ YETKİLİLERDEN BİLDİRİM ALDIK"

Shani'nin kuzeni Ruth ise dün İsrailli yetkililerden resmi bir bildirim aldıklarını ve Louk'un hayatta olmadığını doğrulayan DNA ile ilgili kanıtlar sunulduğunu aktardı.

NE OLMUŞTU?

7 Ekim Cumartesi günü başlayan çatışmaların ardından Louk'un görüntüleri kamuoyuna yansımış, ailenin Shani'yi rastalı saçlarından ve dövmelerinden tanıdığı belirtilmişti.
Olayın ardından konuşan Louk'un annesi, "Bu sabah kızım Shani Nicole Louk, bir Alman vatandaşı, Filistinli Hamas tarafından İsrail'in güneyinde bir grup turist ile birlikte kaçırıldı. Bize kızımın Filistinlilerle birlikte bir araçta, açık bir şekilde bilincinin yerinde olmadığı ve aracın Gazze Şeridi dolaylarında dolaştığı görülen bir video gönderildi. Bize her türlü yardım ve haberi iletmenizi rica ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.


haberler.com
KivanC bunu beğendi.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:33.