IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Dünyadan Haberler Dünya üzerindeki tüm gelişmelere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 Post By İpek
  • 1 Post By She

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2023, 18:35   #1
Ircforumuicon (1) Gazze’de 2 bin 55’i çocuk, 5 bin 87 can kaybı!

Gazze’de 2 bin 55’i çocuk, 5 bin 87 can kaybı!

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana aralıksız süren yoğun bombardımanın 17'inci gününde Gazze'deki toplam can kaybı 5 bin 87’ye yükseldi. Filistin Sağlık Bakanlığı, hayatını kaybedenlerin 2 bin 55’inin çocuk, 1119’unun kadın, 217’sinin ise yaşlı olduğunu duyurdu.


]23.10.2023




İsrail'in Gazze'ye yönelik 17 gündür süren saldırılarında can kaybı 5 bini aştı.

2 BİN 55’İ ÇOCUK, 5 BİN 87 CAN KAYBI




Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 5 bin 87’ye yükseldiğini, yaralı sayısının ise 15 bin 273’e ulaştığını belirtti. Bakanlık, hayatını kaybedenlerin 2 bin 55’inin çocuk, 1119’unun kadın, 217’sinin ise yaşlı olduğunu duyurdu.



İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından son 24 saatte Gazze Şeridi’nde 320 noktaya düzenlenen yoğun hava saldırılarında çoğunluğu kadın ve çocuk 400 kişi hayatını kaybetti. İsrail uçakları, gece boyunca Gazze’deki yerleşim yerlerine en az 25 hava saldırısı düzenlendi.



İsrail savaş uçakları, gece boyunca Gazze Şeridi’nde birçok noktayı vurdu. İsrail’in bölgenin kuzeyine düzenlediği saldırılarda bir yerleşim yerini hedef alması sonucu çoğu çocuk ve kadın en az 30 kişi hayatını kaybetti.

ICRC: ÖLÜM, YIKIM VE YERİNDEN EDİLME MANZARALARI SARSICI



Gazze’deki hastaneleri ziyaret eden Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) heyeti, ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaralarının sarsıcı olduğunu belirtti. Gazze’de Filistin Kızılayı’na ait Al Quds Hastanesi önünde açıklama yapan IRCR yetkilisi, “Uluslararası Kızılhaç Komitesi, Filistin Kızılayı Al Quds Hastanesi de dâhil olmak üzere Gazze şehrindeki hastanelere ziyaret gerçekleştirme imkanı buldu. Ölüm, yıkım ve yerinden edilme manzaraları sarsıcıdır. ICRC destek vermeye hazırdır ve Mısır üzerinden gelmeyi bekleyen sağlık ekiplerimiz ve kamyonlarımız var. Ancak bunu gerçekleştirmek, sivillerin korunmasını ve ihtiyaç duydukları yardımı almalarını sağlamak için erişim ve güvenliğe ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.



İsrail, rehineleri kurtarmak için ‘sınırlı’ kara operasyonu başlattığını açıkladı. Kara baskınının gece saatlerinde başladığı açıklandı.

Alıntılar
CNN
TÜRK

She ve iÇRe bunu beğendiler.
________________

 
Alt 23 Ekim 2023, 21:28   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Onca masum.insanlarin kanı aktı yazık, günah.

iÇRe bunu beğendi.
________________

~ E & B ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:33.