IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2023, 13:57   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Chia Tohumu Püf Noktaları

Chia Tohumu Püf Noktaları


Chia tohumu tüketimi için son derece kolay bir yöntem var ancak burada püf nokta miktarı doğru bir şekilde ayarlamak! Hemen hemen herkesin yaptığı bir tarif olan chia puding hem pratik hem de besleyicidir.

Direkt olarak chia puding veya aromalı içecek çeşitleri de hazırlanabilir. Bu tarifler aynı zamanda da tok tutabilme özelliği nedeni ile diyet listelerinde sık sık tercih edilir. Yani hem faydalıdır hem de tüketilmesi son derece kolay ve keyifli olur.

Yapımı için püf nokta olan malzemeler: 3 yemek kaşığı chia tohumu ile 1 çay bardağı sütten oluşan ana maddelerdir. Tohum ve süt iyice karıştırılmalıdır daha sonra puding kıvamını alabilmesi için karışım en az 2-3 saat kadar buz dolabında bekletilmelidir. Ancak en iyi kıvamı yakalayabilmek için karışımı akşamdan hazırlamak ve sabah tüketmek gerekir.

Bekleyerek jel kıvama gelen chia puding karışımına kakao veya keçi boynuzu unu eklenerek karıştırılır. Daha sonra üzeri meyveler ile süslenir. İsteğe bağlı olarak mevsim meyveleri veya ceviz, fındık gibi kuru yemiş çeşitleri kullanılarak daha lezzetli hale getirilebilir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:23.