IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2023, 13:40   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Keten Tohumu Yağı Zayıflatır Mı?

Keten Tohumu Yağı Zayıflatır Mı?


Keten tohumu yağı besin değeri açısından oldukça zengin bir besindir. Yüksek oranda antioksidan bileşen içeren yağ çeşidi, düşük kalorili zayıflama diyetlerini destekleyici etki gösterir. Zayıflama diyetlerinde görülen halsizlik, yorgunluk ve isteksizlik gibi problemlerin önlenmesini sağlar. İçeriğinde yer alan antioksidan bileşenler nedeniyle vücuttaki fazla suyun dışarı atılmasına yardımcı olan keten tohumu yağı, ödem attırıcı etkisi ile zayıflamaya yardımcıdır. Aynı zamanda toksin maddelerin atımını da kolaylaştıran yağ çeşidi, vücutta biriken yağların erimesine yardımcı olur.

Peki, keten tohumu yağı aç karnına mı içilir? Doğal laksatif bir etkiye sahip olan ürün, bağırsakların yağlanmasın kolaylaştırır ve sindirim sistemini hareketlendirir. Yemek atıklarının daha hızlı atılmasını sağlayan yağ çeşidi vücudun detoksifikasyonunu hızlandırır. Aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip olan keten tohumu yağı düzenli tüketildiğinde kilo vermeyi kolaylaştırır.

Sindirimi uzun süren yağ, mideyi geç terk ettiğinden dolayı uzun süre tokluk hissi sağlar. İştahı baskılayarak çabuk acıktırmaz. Kan şekerini yavaş yavaş yükseltir ve insülin direncini engelleyerek yağ depolamayı azaltır. Keten tohumunun iştah kesici etkisinden yararlanmak için yemeklerden 45 dakika önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı ılık su ile birlikte tüketilmelidir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:20.