IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2024, 16:04   #1
Standart Philips Hue 5.14 ile Uygulama Araç Kutusu Desteği Geliyor



Philips Hue uygulaması, araç kutusu (widget) desteği eklenerek 5.14 sürümüne güncellendi. Philips Hue 5.14 araç kutuları; Ana Ekrana, Kilit Ekranına veya Bugün Görünümüne eklenebiliyor ve ışıklar ile diğer aksesuarları kontrol etmek için kullanılabiliyor.

Philips Hue 5.14 Güncellemesi Yenilikleri

Philips Hue araç kutuları küçük, orta ve büyük boyutlarda gelirken en büyük araç kutusu sekiz eylemi veya sahneyi destekliyor. *Araç kutuları, Hue Bridge’in tamamına veya belirli odalarda bulunan ışıklara göre özelleştirilebiliyor. Böylece isterseniz odalarınızın her biri için bir araç kutusu ayarlamanız da mümkün.

Eylemlerin her biri özelleştirilebiliyor ve Hue uygulamasından bir sahne seçmek veya belirli odalardaki ışıkları açıp kapatma seçeneğine sahipsiniz. Işıkları karartmak veya otomasyonları etkinleştirmek bir seçenek değil ancak bunların bir kısmı sahneler aracılığıyla yapılabiliyor. Araç kutusu eklemek, sık erişilen ışıkları veya sahneleri kontrol etmenin kullanışlı bir yolu olarak karşımıza çıkıyor.

Güncelleme, araç kutularının yanı sıra Lutron Aurora Akıllı Ampul Dimmer Anahtarı gibi Friends of Hue anahtarlarını da geliştiriyor. Anahtarlar artık zamana dayalı ışığı, sahne döngüsü modunu, doğal ışıklı sahneyi ve daha fazlasını destekliyor.

Güncel Philips Hue uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:52.