IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Merve

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2023, 13:52   #1
Standart OnePlus 12 için 50W kablosuz şarj cihazı tanıtıldı

OnePlus, 12 serisi için özel olarak tasarladığı yeni 50W kablosuz şarj cihazını piyasaya sundu. Bu yenilik, kullanıcıların şarj deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.




OnePlus, Çin'de 10. yıldönümüne özel amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12'yi tanıttı. Marka, bu en son premium telefon modelinde tüm detayları düşünmüş görünüyor. Bu cihaz, OnePlus 11'de çıkarılan ancak önceki modellerde bulunan kablosuz şarj desteğini geri getiriyor. Kesin olarak, en yeni OnePlus 12, OnePlus 10 Pro ve OnePlus 9 Pro'da olduğu gibi 50W AIRVOOC standardını destekliyor.

Ancak marka, hala yeni bir kablosuz şarj cihazı çıkardı. Bu aksesuara bir göz atalım. OnePlus AIRVOOC 50W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı A1 OnePlus'ın yeni kablosuz şarj standı resmi olarak 'OnePlus AIRVOOC 50W Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı A1' olarak adlandırılıyor. Tek beyaz renk seçeneği ile eski model gibi geliyor.

Bu yeni şarj aksesuarı, Çin'de ¥299 (yaklaşık $40) fiyatla satışa sunuluyor. Sınırlı bir süre için ¥249 (yaklaşık $35) fiyatla satılacak. Ayrıca, OnePlus 12 ile birlikte satın alındığında ¥199 (yaklaşık $30) fiyatla temin edilebiliyor. Ürün, bu yazıyı yazdığım sırada henüz markanın resmi web sitesinde listelenmemiş olsa da, bir perakende satış listesine göre bazı şeyleri biliyoruz.

OnePlus 12 için 50W kablosuz şarj cihazı tanıtıldı
OnePlus, yeni kablosuz şarj cihazının OnePlus 12'nin 5,400mAh pilini sadece 23 dakikada %50 doldurabildiğini iddia ediyor. Şarj standı, çift bobinli bir tasarıma sahip ve telefonu dinlendirmek için 60° eğim açısına sahip. Şarj cihazında, termalleri kontrol altında tutmak için kelebek kanatlı hava soğutma teknolojisi bulunuyor. Geceleyin fan hızını ve şarj hızını azaltan akıllı sessiz mod desteği de var.

İlginç bir şekilde, bu aksesuar yalnızca OnePlus 12 ve Oppo Find X6 Pro ile uyumlu. Böylece, 50W AIRVOOC desteğine sahip eski OnePlus ve Oppo telefon kullanıcıları eski şarj cihazına yatırım yapmak zorunda kalacak. Son olarak, telefonlar, maksimum 2mm kalınlığında bir kılıf kullanılarak şarj edilebilecek.


Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
She bunu beğendi.
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:09.