IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2023, 13:58   #1
Kayıtlı Üye
aL-yazmaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Duru Yılmaz Türkiye şampiyonluğuna uzandı

Adapazarı Belediyesi sporcusu Türkiye Şampiyonu oldu


2023 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenmeyi başaran

Adapazarı Belediyesi sporcularından Duru Yılmaz Türkiye şampiyonluğuna uzandı.




SAKARYA 3’ÜNCÜ OLDU

Sivas’ta üç gün süren ve Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleşen 2023 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nın kapanış gününde 6 sıklette madalya kazananlar belirlendi. İl sıralaması madalya toplamında; İstanbul 7 altın, 3 gümüş ve iki bronz ile zirvede yer alırken ikinciliği Konya 3 altın, 3 gümüş ve bir bronzla elde etti. Üçüncülüğü; Ankara ve Sakarya 2’şer altın, birer gümüş ve ikişer bronz madalya ile paylaştı.

BÜYÜK SES GETİRDİ

69 ilden 505 kadın ve 546 erkek olmak üzere toplam bin 51 judocunun madalya mücadelesinde ilimizi temsil eden Adapazarı Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı isimlerinden Duru Yılmaz tarihi bir başarının altına imza attı. Şampiyonada müthiş bir performans sergileyen ve önüne geleni yenmeyi başaran Yılmaz, Türkiye Şampiyonu oldu. Genç sporcunun elde ettiği başarı judo camiasında büyük ses getirirdi. Duru’nun büyük başarısı arkadaşları, antrenörü ve ailesi kadar en çokta Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu mutlu etti.

IŞIKSU’DAN TEBRİK

Adapazarı Belediyesi sporcularından Duru Yılmaz’ın büyük başarısı sonrası Medyabar’a özel açıklama yapan sporun, sporcunun ve kulüplerin dostu Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Kulüp Sporcumuz Duru Yılmaz, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında kendi kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Duru kardeşimi, antrenörü ve ailesi ile kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Kulüp olarak doğru işler yapıyor ve hak edilen başarılara uzanıyoruz. Başarı büyük emek ister. Sporcularımızda özveriyle, fedakarca, çok çalışarak emeklerinin karşılığını alıyorlar” ifadelerini kullandı.



kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:18.