IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2023, 19:51   #1
Standart Ayrılığı resmen duyurdu! İşte imza atacağı takım

Ayrılığı resmen duyurdu! İşte imza atacağı takım

CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaşacak olan VakıfBank'ta ayrılık şoku yaşanıyor. Giovanni Guideitti de ayrılığı resmen açıkladı.

CEV Şampiyonlar Ligi finalinde VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit, Torino'da karşı karşıya gelecek. VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guideitti ayrılığı resmen duyurdu.

LİGİ ÜÇÜNCÜ TAMAMLADI

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 3’lük play-off’u rövanş maçında Türk Hava Yolları’nı ağırladı. Sarı-siyahlılar ikinci maçı da 3-1 kazanarak ligi 3. sırada bitirdi ve gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin ilk setinde Gabi Guimaraes 6, Zehra Güneş 4 sayı kaydederken sarı-siyahlılar 25-20’lik skorla 1-0 öne geçti. Çekişmeli geçen 2. sette VakıfBank 2 set sayısı çevirse de 27-25’lik skorla durum 1-1’e geldi. 3. sete çok güçlü bir giriş yapan VakıfBank, 12-0’lık seri yakaladı ve seti 25-12 hanesine yazdırdı. Son seti ise 25-19 alan sarı-siyahlılar karşılaşmayı 3-1 kazanarak Misli.com Sultanlar Ligi 3.’sü oldu.
VakıfBank’ta Paola Egonu 17 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Gabi Guimaraes 17, Zehra Güneş ise 14 sayıyla çift hanelere ulaştı.


ZEHRA GÜNEŞ REKORU KAÇIRDI

Filenin Sultanları'nda kaptan Eda Erdem ve Ebrar Karakurt ile beraber çok iyi blok savunması kuran Zehra Güneş, VakıfBank'ta bu istatistiğini devam ettirdi. Sezon boyunca toplamda 70 blok yapan Zehra, 1.09 set başı blok ortalaması tutturdu. Milli yıldız 8 yıldır kırılamayan rekoru 1 blok ile kaçırdı. Takım arkadaşı Kübra Akman 2015 yılında 1.1 set başına blok ortlaması yakalamış ve rekor kırmıştı.


GUIDETTI'DEN FİNAL YORUMU

Corriere Torino'ya açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, finalle ilgili olarak; “Final Four, final havasını hissetmek için daha iyi bir yol. Tek bir maçta her şeyin mümkün. Dünyanın en güçlüleri arasında yer alan Maja Ognjenovic – Tijana Boskovic ikilisine sahipler. İtalyanların tatmin olacağı harika bir gösteri olacak.” dedi.

EGONU İTİRAFI

Egonu için ise; “İstanbul’da kendini sevdirdi. İstemeden de olsa gitmesine izin vereceğim. Tutamadık ve üzgünüm. Çok güzel bir ilişkimiz var. Egonu büyük bir büyüme arzusu olan, mütevazı bir kız.” ifadelerini kullandı.






Egonu'nun dönüş adresi de belli oldu. İtalyan ekibi Vero Volley Milano Monza çok istediği transferi bitirmek üzere.İtalyan basınından gelen haberlere göre; Birkaç yıl önce cazip bir teklifte bulunmalarına rağmen Egonu Imoco Conegliano'yu tercih etmişti. İtalyan ekibi bu sefer mutlu sona ulaşacak. Kulüp, dünyanın en iyi oyuncularından birini transfer ederek kalitesini yükseltmek istiyor.

Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:56.