IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2023, 20:17   #1
Standart Fatih Karagümrük-Fenerbahçe (İşte 11'ler)

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe (İşte 11'ler)
Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Andrea Pirlo’nun ekibi ligde 11 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Jorge Jesus'lu Fenerbahçe için ise artık puan kaybına tahammül kalmadı. Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, ilk 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Derbide Kadıköy'de Beşiktaş'a 4-2 kaybetmesinin ardından kupada Kayserispor karşısında moral depolayan ve yarı finale yükselen Sarı Lacivertliler, Karagümrük deplasmanında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Jorge Jesus'un ekibinin puan kaybına tahammülü yok. Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, ligde 11 maçtır kaybetmiyor. Kırmızı Siyahlılar, evinde güçlü rakibini eli boş göndermeyi ve çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

JESUS'TAN ŞAŞIRTAN TERCİH

İki takımın da sahaya çıkacakları ilk 11'ler belli oldu. Jorge Jesus yine şaşırtan bir ilk 11 tercih etti ve tecrübeli teknik adamdan flaş Arda Güler kararı geldi. Ayrıca Fenerbahçe'de son dönemde taraftarların tepkisini çeken İrfan Can Kahveci de ilk 11'de kendisine yer buldu.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Abdulkadir Bitigen'in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe 11'ler:

Fatih Karagümrük: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Shukurov, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne
Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Arao, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun, Valencia.

Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Emre Malok

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe, bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Suat Arslanboğa olacak. Müsabakada VAR koltuğunda Emre Malok oturacak. Malok’a, AVAR’da Kadir Sağlam ve Ali Saygın Ögel eşlik edecek.8 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Karagümrük maçı öncesinde ceza sınırındaki isimlerin çokluğu en büyük endişelerden biri. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia ve Osayi-Samuel, bu akşam sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. Bu gerçekleşirse, haftaya Kadıköy'de Ankaragücü ile oynanacak maçta görev yapamayacaklar.

Duran toplara dikkat

Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünde duran topları en etkili kullanan takımlardan biriydi. Son haftalarda ise bu konuda o kadar iyi görünmüyor. Ancak bu karşılaşmada duran toplar önemli bir rol oynayabilir. Karagümrük, kaydettiği 52 golün 16’sını bu şekilde buldu. Fenerbahçe’de ise bu sayı 9. Diğer yandan ev sahibi ekip, duran topları savunma konusunda çok sıkıntılı. Pirlo’nun öğrencileri, 47 golün 15’ini duran top organizasyonları sonrasında kalesinde gördü. Fenerbahçe ise bu şekilde sadece 9 gol yedi.
Fanatik
________________

YAKNIZLIĞIMLA BAŞBAŞAYIM
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:39.