IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Temmuz 2023, 16:41   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Levrek Buğulama

Levrek Buğulama

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler
1 kg levrek fileto
12 kültür mantarı
3 diş sarımsak
2 dal maydanoz
2 rendelenmiş domates
2 defne yaprağı
2 sivri biber
6~8 arpacık soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tane karabiber
Tuz
Levrek Buğulama
Nasıl Yapılır
İlk olarak buğulamanın içerisinde kullanacağınız biber, sarımsak ve soğanları ince ince dilimleyin.
Ardından tereyağını tencereye alarak önceden dilimlediğiniz malzemeleri soteleyin.
Tencerenin içerisine dilimlenmiş mantar, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş domatesleri ilave ederek kavurun. Üzerine 2 su bardağı su ekleyin.
Fileto levrek, karabiber, defne yaprağı ve tuzu ilave edip yaklaşık 20 dakika pişirdikten sonra servis tabağına alabilirsiniz.
Levrek buğulamayı, balıkların yanında meze olarak sunulan acılı ezme, haydari ve humus ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.



lezzet.com.tr
________________



: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:49.