IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2022, 01:19   #1
Vav
Kayıtlı Üye
Vav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fesleğen Soslu Levrek

Fesleğen Soslu Levrek Tarifi Malzemeleri
1 paket
Knorr Fesleğenli Makarna Sosu
4.5 su bardağı
su
2 adet
levrek, orta boy, fileto çıkarılmış
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
Yarım adet
limon, ince dilimlenmiş
1 su bardağı
buğday, suda bekletilmiş
4-5 dal
taze soğan, ince dilimlenmiş




Fesleğen Soslu Levrek Tarifi Nasıl Yapılır?

1.
Önceden ıslatılmış buğdayları yıkayıp, tencereye alın. Üzerine 3 su bardağı su ekleyip, kapağını kapatın. 30 dakika suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

2.
Suyunu çeken buğdayları kenara alın.

3.
Fırını 180 dereceye ısıtın.

4.
Levrekleri yağlı kağıt içerisine alıp, zeytinyağı ile yağlayın ve üzerine limon dilimlerini dizin.

5.
20 dakika fırınlayın.

6.
Bu esnada küçük bir tencerede makarna sosu ve 1.5 su bardağı suyu karıştırarak orta ateşte pişirin.

7.
Kıvam alan sosun yarısını buğdaya ilave edip, karıştırın.

8.
Buğdayı tabaklara paylaştırıp, üzerine levrek filetoları ekleyin. Üzerine kalan fesleğenli sos ve limon dilimlerini ekleyin.

9.
Üzerine taze soğan ile servis edin.

~aLıntı~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:24.