IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2023, 04:46   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Balkabaklı Kestane Çorbası



Besleyici mi besleyici bir kış çorbası tarifi ile karşınızdayız. Kestane ve bal kabağı ile hazırlanan nefis çorba tarifini çok seveceksiniz. Yapımında tavuk eti, kabak çekirdeği ve havuç kullanılan balkabaklı kestane çorbası, bağışıklığı güçlendirir. Haftada bir kez tüketilmesi önerilir.

Alternatif olarak bal kabağı çorbası ve dovga çorbası tarifine de göz atın.


Balkabaklı Kestane Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

500 g balkabağı (İri doğranmış)

10 adet kestane (Közlenmiş, kabukları soyulmuş ve doğranmış)

1 adet küçük boy soğan (Kabukları soyulmuş ve bütün)

2 adet orta boy havuç (İri doğranmış)

10 su bardağı su

1 adet tavuk göğüs eti

2 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

Üzeri için

1/2 çay bardağı kabak çekirdeği içi

5-6 adet kestane (Közlenmiş)


Balkabaklı Kestane Çorbası Nasıl Yapılır?

Suyu derin bir tencereye alın. Soğan, balkabağı, kestane ve havucu tencereye ekleyin.
Tavuk göğüs etini de bütün olarak tencereye alın ve kalan malzemeyi de ilave ederek, yaklaşık 1 saat pişirin.
Pişen tavuk etini tencereden alın ve bir kenarda ılınması için bekletin. Ilık hale gelince tavuk etini didikleyin.
Tencerede kalan malzemeyi blender’dan geçirin.
Çekirdek içlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun.
Çorbayı servis kaselerine paylaştırdıktan sonra, üzerine didiklenmiş tavuk eti ve kabak çekirdeği serpiştirin ve sıcak servis edin


Alıntı
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:00.