IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Jayus

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2024, 19:08   #1
𝐈𝐫𝐫𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐧𝐭.
Jayus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İngiltere'nin En Büyük Düşmanı M.K Atatürk.

Mustafa Kemal Atatürk, İngiltere'nin gelmiş geçmiş en büyük düşmanı seçildi. Fakat taktik oyları ile ülke oyları göz önüne alınınca beşinci sıraya yerleştirildi.

İngiliz Ulusal Ordu Müzesi, 20 isimli bir liste belirleyerek, İngiltere'nin en üstün yetenekli düşmanlarını internet üzerinden halkın oylamasına sundu. Mustafa Kemal Atatürk, halkın toplam oyunun yüzde 40'ını alarak birinci geldi. Ancak müze yetkilileri, daha sonra yapılan "filitre" seçim sonrası Mustafa Kemal Atatürk'ün İngiltere'nin en büyük beşinci düşmanı olduğuna karar verdi. Müze yetkilileri, taktik oyları ve blok oylamaları filitrelemek amacıyla bu formatı seçtiklerini savundular.

Chelsea’de gerçekleştirilen ankette listedeki dünya liderlerini tanıtan 40 dakikalık sunumlar yapıldı. Bu sunumların ardından yeni bir oylamaya geçildi.Toplantı sonunda internet üzerinden verilen oylarda dördüncü sırada gelen Amerika Birleşik Devletleri'nin ilk Başkanı George Washington birinci ilan edildi. İkinci sırada İrlandalı lider Michael Collins, üçünü Napoleon Bonaparte, dördüncü Almanya'nın İkinci Dünya Savaşı'ndaki en saygın askeri komutanı Erwin Rommel ve beşinci de Mustafa Kemal Atatürk oldu.

Bu liderlerin seçilme nedenleriyle ilgili 40 dakikalık sunumlar yapıldı. Atatürk şu sözlerle tanımlandı:

''1915 yılında Gelibolu'da güçlü bir savunma savaşı vererek, Müttefik işgalini geri çekilmeye zorladı. Büyük bir liderlik ve taktiksel zeka göstererek, Anzak Koyu'na yapılan çıkarmaya anında karşılık verdi, başarılı karşı saldırılar düzenledi ve böylece rakiplerinin yüksek tepeleri ele geçirmesini önledi.
She bunu beğendi.
________________

"𝐻𝑒𝑟𝑘𝑒𝑠𝑖𝑛 𝑦𝑎𝑛𝑖𝑛𝑎 𝑔𝑖𝑡𝑚𝑒𝑘 𝑖𝑠𝑡𝑒𝑑𝑖𝑔𝑖 𝑏𝑖𝑟𝑖𝑙𝑒𝑟𝑖 𝑣𝑎𝑟𝑑𝑖𝑟, 𝑔𝑒𝑐𝑒𝑛𝑖𝑛 𝑢𝑐𝑢, 𝑠𝑎𝑏𝑎ℎ𝑖𝑛 𝑘𝑜𝑟𝑢, 𝑐𝑒ℎ𝑒𝑛𝑛𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑑𝑖𝑏𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒 𝑜𝑙𝑠𝑎..."
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:50.