IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:56   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlar ve Ayrılma Sebepleri

Burçların birbirilerinden farklı sevmediği, rahatsız olduğu durumlar ve prensipler bulunmaktadır. Koç burcu özgürlüğüne ne kadar düşkünse, İkizler de o kadar yeni heyecanlar peşinde koşar … On iki burcun nelerden hoşlanmadığı, neleri ayrılık sebebi olarak gördüğünü gelin birlikte öğrenelim.

Koç Burcu:

Koç burçları her dediğinin yapılmasını, birlikte oldukları insanların kendilerine koşulsuz boyun eğmesini hiç sevmezler. Karşılarında kendi görüşlerini ve isteklerini söyleyen insanları görmek hoşlarına gider. Bu tür bir ilişkiden çabuk sıkılırlar. Bunun dışında başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli sebeplerdir.

Boğa Burcu:

Boğa sahip olduğu bir ilişkiden zor ayrılan bir burçtur. Ancak birlikte olduğu kişinin cinsel isteksizliği, finansal güvensizliği, maddi konularla ilgili yanlış kararlar alması, müsrif bir şekilde para harcaması ve birikim yapmaması ayrılması için yeterli koşullardır.

İkizler Burcu:

Rutin şeylerden çabuk sıkılan ve sürekli yeni heyecanlar peşinde olan İkizler burcu için birlikte olduğu kişinin çok korumacı ve sahiplenici davranması, sürekli ilgi peşinde olup kıskançlıklar yapması ayrılması için yeterli sebeplerdir. Anında ayrılma kararı alıp yeni bir hayata başlar.

Yengeç Burcu:

En duygusal ve romantik burçlardan olan Yengeç, kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Bu kovalamaca onun hoşuna gider. Yengeç burcunu ayrılık kararı alamsına sebep olan şeyler ise; onu düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz ve hırçın tavırlarınız olur.

Aslan Burcu:

Aslan burcu birlikte olduğu kişiden ilgi ve övgü bekler. Gururunu zedelemeniz, hatalarından bahsetmeniz, eleştirmeniz, desteklememeniz, alkışlamamanız, takdir etmemeniz sizi bırakmasına ve bir daha geri dönmemesi sebep olur.

Başak Burcu:

Zodiak’ın en titiz ve düzenli burcu Başak için, dikkatli ve özenli olmamanız, kırıcı olmanız, entelektüel ve kültürel birikiminizin ona göre yetersiz olmanız ayrılma sebepleridir. Ancak bu sebepleri size hissettirmeden ve sizi kırmadan ayrılır, çok düşüncelidir.

Terazi Burcu:

Terazi burcunun ayrılma sebepleri çok açık ve kesindir; gündemi ve günceli takip etmemek, zamanın gerisinde kalmak, bakımlı, saygın, olmamak ayrılması için yeterli sebeplerdir.

Akrep Burcu:

Akrep burçları kontrol duygusunu ve kontrolün kendilerinde olmasını çok önemserler. İlişkilerinde kontrolü kaybettiklerini düşündükleri anda ayrılma kararı alırlar. Ayrılırken de sizi çok üzebilirler.

Yay Burcu:

Hareketli ve heyecanlı Yaylar için, gezmekten hoşlanmamanız, başka kültürlere ilgi duymamanız, yüksek egoya sahip olmanız ve akıllı biri olmadığınızı fark ettirmeniz sizden ayrılması için yeterli sebeplerdir.

Oğlak Burcu:

Zodiak’ın en zor ayrılma kararı alan burcudur Oğlak. Ancak birlikte olduğu kişi; onunla yeterince yakınlaşmamışsa, ailesi hakkında olumsuz konuşmaları varsa, maddi konularda çok düşüncesiz ve savurgansa ve işlerinde onu desteklemiyorsa ayrılma zamanı geldiğini düşünür. Ayrılma kararı verirken tüm bu sebepleri göz önünde bulundurur, yoksa tek bir sebep için ayrılmaz.

Kova Burcu:

Kova burcu istemediğini ve sevilmediğini hissettiği anda birlikte olduğu kişiden ayrılır. Hiç beklemez. Ayrıca bu durumun dışında; onu kısıtlamak, özgürlüğüne müdahale etmek, hesap sormak, arkadaşlıklarına karışmak ayrılma sebepleridir. Ayrılırken de ağır sözlerle kalbinizi kırabilir.

Balık Burcu:

Zodiak’ın en kolay ayrılan burcudur Balık. Ayrılmak için somut ve her zaman geçerli sebepleri yoktur çünkü sebepleri her an değişebilir. Duygusal dünyasını azcık sarsacak herhangi bir somut olay ayrılık kararı vermesi için yeterlidir.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:39.