IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:52   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Erkekleri Etkilemenin Yolları - Neler ?

Hoşlandığınız birisi mi var? Duygularınızı o kişi açıklamak için hazır değil misiniz? İşte burçlara göre erkekleri etkilemenin yolları; hangi burç hangi beklentiler içindedir? Nelerden ve kimlerden etkilenir? Burada okuyacağınız ipuçlarıyla işe koyulup ilk adımı atabilirsiniz.

KOÇ BURCU ERKEĞİ: Onu uğraştıran, kolay lokma olmayan ve peşinden koşturan kadınlardan hoşlanır Koç erkeği. Kolayca, zahmetsiz bir ilişkiye başlamak ona hiç cazip gelmez. Kendisiyle mücadele edebilecek cesur, kendine güveni yüksek, eğlenceli, zeki ve maceracı kadınlardan hoşlanır.

BOĞA BURCU ERKEĞİ: Dış görünümü çok önemseyen Boğa erkeği bakımlı, her zaman güzel olmaya çalışan ve seksi kadınlardan hoşlanır. Aynı zamanda birlikte olacağı kadının; akıllı, hanımefendi ve kültürlü olmasını ister. Onun ilgi alanlarına giren konularda bilgi sahibi olmak işinizi kolaylaştıracaktır.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ: İkizler erkeği için eğlence ve hareket vazgeçilmez iki kriterdir. Aynı zamanda sportif, seksi ve akıllı kadınlardan hoşlanır. Hareket etmekte geç kalmayın yoksa elinizden kaçıp gider İkizler erkeği.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ: Duygusal, sevecen ve şefkatli kadınlardan hoşlanır Yengeç erkeği. Bu kadarla yetinmez aynı zamanda onu her zaman destekleyen, sorun çıkarmayıp alttan alan, sabırlı, zarif ve akıllı kadın ister yanında. Bu özelliklere sahip değilseniz fazla umutlanmamakta ve beklentiye girmemekte fayda var.

ASLAN BURCU ERKEĞİ: Aslan erkeği birlikte olacağı kadını gururla yanında taşımak ister. O nedenle güzel, havalı, gösterişli, bakımlı ve karizmatik kadınlardan hoşlanır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ: Titiz ve planlı Başak erkeği; bakımlı, hanımefendi, samimi, sıcak ve sade kadınlardan hoşlanır. Çok iddialı ve hırslı kadınları sevmez, onlarla hemen mücadeleye ve kavgaya girişir.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ: Hem iç hem dış güzelliğe önem verir Terazi erkeği. Birlikte olacağı kadın hem güzel ve bakımlı hem de akıllı, kültürlü, sevecen ve sıcak olmalıdır.

AKREP BURCU ERKEĞİ: Akrep erkeği kendine itaat etmeye hazır, özverili ve fedakâr kadınlardan hoşlanır. Ancak aynı zamanda çok güzel, seksi ve ateşli olmalıdır birlikte olacağı kadın. Çok müsrif, abartılı tiplerle hiç anlaşamaz.

YAY BURCU ERKEĞİ: Yay erkeğinin en önemli iki kriteri dürüstlük ve eğlencedir. Yalandan ve oyundan nefret eder. Asla bu tür işlere kalkışmayın, öğrendiği takdirde affetmesi çok zor olur. Özetle onu eğlendirin, güldürün, güzel vakit geçirin, şakalaşın ama asla yalanlı dolanlı oyun oynamayın, ona karşı dürüst olun.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ: İç güzelliğe çok önem veren Oğlak erkeği için birlikte olacağı kadın; fedakâr, sadık, duyarlı, sevecen ve dürüst olmalı. Aynı zamanda çalışkan, güçlü, planlı ve akıllı kadınlar çok hoşuna gider. Oğlak burcu çok şey ister ama buna değdiğini bilir.

KOVA BURCU ERKEĞİ: Zeki ve özgür ruhlu Kova erkeği kendi gibi; uçuk ama akıllı, tuhaf ama entelektüel, meraklı, etrafında olan bitene duyarlı, eğlenceli, güncel gelişmeleri yakından takip eden, teknolojiyle barışık kadınlardan hoşlanır.

BALIK BURCU ERKEĞİ: Hem iç hem dış güzellik arar Balık erkeği; güzel, bakımlı ve estetik yönü gelişmiş, aynı zamanda şefkatli, sevgi dolu, günceli takip eden, kültürlü kadınlardan hoşlanır. Birlikte olacağı kadının desteğini hep yanında hissetmek ister.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:56.