IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:52   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların G Noktası

Vücudun her bölgesi bir yıldız tarafından yönetilir ve çok fazla erotik enerji alır. Bu nedenle eşinizin zayıf noktalarını ve tutkularını yeniden keşfetmeniz için size bir küçük rehber sunuyoruz ve burçların g noktasını anlatıyoruz. İşte burçlara göre g noktası:

Koç Burçları: İlişki esnasında sıcak, yaratıcı ve tutkulu burçlardır. Zayıf noktaları başıdır. Saçlarına masaj yaparak, yüzünü ve alnını çevireceksin. Gözlerini kapatmasını sağlamalısın. Marsın tüm erotik gücünü yanında hissedeceksin.

Boğa Burçları: Yumuşak, sevgi dolu ve gerçek aşka teslim olan burçtur. Boğalar boynundan okşanmaya ve öpülmeye dayanamaz. Çünkü aşkın gezegeni Venüs tarafından yönetilir. Ayrıca cildi çok hassastır. Ön sevişme olmazsa olmazıdır.

İkizler Burçları: Bu hassas, sessiz ve asil burcun zayıf noktası eller, kollar ve omuzlardır. Geceleri yorulmak bilmezler. Diğer burçların iki katı efor sarf edebilirler. Peki onları ne deli eder? Dirsek ve bileklerinin öpülmesi ve okşanması…

Yengeç Burçları: Sezgileri yüksek süper bir aşıktır. Karnının kenarına ve boynuna dokunman onu eritebilir. Bu bölgelere başını yaslayabilirsin ve güzel kokan yağlı kremlerle masaj yapabilirsin. Tutkuyla öpmekten çekinme!

Aslan Burçların: Bu burç için bir sevgiliyi bırakması aşık olmasından daha kolaydır denilir. Son derece talepkardır. Hassas tarafını ortaya çıkarmak kolay değildir. Onunla mücadele etmen gerekebilir. Bu nedenle kalbinin ve belinin üst tarafında etrafında dolaşabilirsin. Bu tam da güneşle ilgili olan solar plexus bölgesidir. Hiçbir zaman acele etme. Zarifçe davran. Onun fantezilerini keşfetmek için dudaklarını kullan.

Başak Burçları: Mükemmel aşıklardır. Zevkin doruklarına çıkma kaygıları her zaman vardır. G noktası karnı ve kasıklarıdır. Göbek çevresinde yumuşak ısırıklarla dolaşabilirsin. Senin için dayanılmaz ve vazgeçilmez olacaktır.

Terazi Burçları: Dengeli ve aşkta her zaman düzeni ve planı isteyen bir aşıktır. Rutine ve monotona eğilimlidir. Ama zayıf noktasını bulursan onu terse çevirebilirsin. Belinden boğazına kadar olan bölge zayıf noktasıdır. O bölgeye güçlü ve derin masajlar yapmalısın. Kusursuz detaylarını keşfetmeye çalış.

Akrep Burçları: Burçların en seksi olanıdır. Onların hayatında cinsellikten daha çok zevk veren bir şey yoktur. Tutukulu ve yoğun yaşarlar. Erojen bölgesi seksüel organlara sahiptir. Fakat onun gizemi beklemeyi bilmektir. Onu teşvik etme, yavaş yavaş keşfet..

Yay Burçları: Ateşli, tutkulu ve sıradışı sevgililerdir. Uyluk bölgesini uyardığında extasy etkisi gösterebilirler. Jüpiter tarafından yönetilir. Yay burcu bir erotizm merkezi gibidir. Ellerinle ve yüzünle ona sevgi dolu ve yumuşacık yaklaş.

Oğlak Burçları: İhtiyatlı fakat tutkulu bir aşıktır. Eşlerinin anılarında iyi bir sevgili olarak iz bırakırlar. Aldatmaya eğilimlidirler. Zayıf bölgesi baldırlarıdır. Bu bölgeye güzel kokulu yağlı kremlerle masaj yapabilirsin. Küçük ısırıklarla yaklaşabilirsin.

Kova Burçları: Limitsiz zevk alabilirler. Eğer bacaklarını uyarırsın zevkten ölebilirler. Sevgi dolu hassas eşlerdir. Tüy gibi bacaklarına yaklaşırsan istediğin herşeyi elde edebilirsin. Yeni tecrübelere her zaman açık olduğunu unutma.

Balık Burçları: Bazen yumuşacıktır. Bazen bunun tam tersidir. Bu haline karşı cins dayanamaz. Zevk ve şehvet ağını sürekli devam ettirir. Ayakları en zayıf noktasıdır ve onu çılgın edebilir. Ayaklarının alt merkezine masaj yap ve parmaklarını yüzüne dokundur.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:14.