IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:50   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçlara Göre Kayınvalideler

Kayınvalidelerle ilişkiler her zaman zor mudur? Tavsiyemiz her türlü hazırlıklı olmak için kayınvalidenizin burcunu ve özelliklerini önceden bilmek. İşte burçlara göre kayınvalideler…

Koç Burcu: En zor kayınvalide burçlarındandır Koç burcu. Etrafına karşı mutlu ve sevecen görünür ama gelin ve damatlarına çok çektirirler.

Boğa Burcu: Zor bir kayınvalidedir Boğa burcu. Sürekli gelin ve damatlarını kontrol etmeye, onlara karışmaya çalışırlar.

İkizler Burcu: Biraz zor bir kayınvalidedir İkizler. Genel olarak sakin ve anlaşılır olurlar, ancak bazen de sürpriz çıkışlarıyla sizi şaşırtabilirler.

Yengeç Burcu: Evine ve ailesine düşkündür Yengeç burcu kayınvalidesi. Bu düşkünlüğü gelinlerini rahatsız edebilir, hatta bazen o kadar ısrarcı olurlar ki insan patlama noktasına gelebilir.

Aslan Burcu: Korkulacak bir kaynanadır Aslan burcu. İktidarı sever, kendi istediklerinin olmasını ister. Bunun için de gelini ve damadıyla sonuna kadar mücadele eder.

Başak Burcu: Klasik bir Başak burcudur. Titizdir, düzenli olmayı çok sever ve iyi bir ev kadınıdır. Ancak dikkatli olmakta fayda var, kendine yapılan bir kötülüğü asla unutmaz, intikam peşinde koşabilir.

Terazi Burcu: Dengenin temsilcisi Terazi burcu kaynanası, vicdanlı ve duygusaldır. Genellikle ideal kaynanalar bu burçtan çıkar.

Akrep Burcu: Tehlikeli bir burçtur Akrep kayınvalidesi. .Ne yapacağı belli olmaz, o nedenle anlamak güçtür. Kendi haline bırakmak en iyi yöntemdir.

Yay Burcu: Çok zordur Yay kayınvalidesi. Çok sivri dillidir, kırıcı olabilir. Davranışları çok hızlı değişir.

Oğlak Burcu: Biraz zordur ama anlaşılabilir bir karaktere sahiptir Oğlak kayınvalidesi. Zeki, inatçı, şüpheci ve hırslıdır.

Kova Burcu: Kendine güveni çok yüksektir Kova kayınvalidesinin. Her şeyi ben bilirim havasındadır. Ancak huyuna gidilirse anlaşması kolaydır, özünde sevecen bir insandır çünkü.

Balık Burcu: İyi bir kayınvalidedir Balık burcu. Biraz melankoliktir ama paraya önem vermez, duygusal ve sevecendir. Ancak bu aşırı duygusallığı ve melankolikliği sizi biraz bıktırabilir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:03.