IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Burçlar, Fallar ve Kehanetler Fala inanma, falsız da kalma! tüm kehanetlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Haziran 2023, 10:50   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Burçların Bilinçaltı Korkuları Nelerdir?

Koç Burcu

Hedefsiz, amaçsız kalma, tartışacak kişi ya da konu bulamama korkusu Koç burçlarını çok tedirgin eder. Koçlar hedefsiz, amaçsız yaşayamazlar!

Boğa Burcu

Huzursuz olmaktan ve yaşam konforunun bozulmasından çok korkar Boğa burcu. Aman dikkat Boğaların huzurunu bozmayın!

İkizler Burcu

Bildiğini paylaşamama ve konuşamama İkizler burcunun en büyük korkusudur. Konuşmak İkizler için ölüm kalım konusudur. Sakın ha onları sessiz ve yalnız bırakmayın!

Yengeç Burcu

Yengeç burcu sürekli olarak başına bir bela gelmesinden ve bir sorun yaşamaktan korkar. Bu da onları gereksiz yere tedirgin eder. Yengeçleri rahatlatın biraz!

Aslan Burcu

Ormanların kralı Aslan burçları, kendilerine izleyici bulamama, alkış ve övgülerden mahrum kalma korkusu yaşarlar. Aslanların sahneye çıkıp, ilgi çekip alkışlanması lazım!

Başak Burcu

Hijyen tutkunu titiz Başak burçları hastalık ve mikroplardan çok tedirgin olurlar. Özellikle bulaşıcı hastalıklar Başakların korkulu rüyasıdır. Hastalığı olanlar Başaklardan uzak dursun!

Terazi Burcu

Güzel ve çekici Terazi burçları ilgi çekmeye, popüler olmaya bayılırlar. Sevdiği insanda kendi gibi olmalıdır. İlgisiz ve sevgisiz yaşayamaz Teraziler!

Akrep Burcu

Akrep burçları her zaman güçlü olmak ve öyle görünmek isterler. Akreplerin en büyük korkuları gücünü kaybetmektir. Siz siz olun Akrebe kendini güçsüz hissettirmeyin!

Yay Burcu

İnsancıl ve sosyal Yay burcu yalnızlıktan nefret eder. En büyük korkuları bir gün yalnız kalmak ve konuşacak arkadaş bulamamaktır. Yayları yalnız bırakmayın!

Oğlak Burcu

İşkolik olan Oğlak burçları işsiz ve parasız kalmaktan çok korkarlar. Bu çalışkanlıklarıyla işsiz kalmayacaklarını sürekli hatırlatın Oğlaklara!

Kova Burcu

Özgür ruhlu ve farklı kovalar için en büyük korku sıradanlaşmaktır. Birileri bu zekâ, özgür ruh ve yaratıcılık ile sıradanlığa meydan okuyacağını hatırlatmaları Kovalara!

Balık Burcu

Romantik, hayalperest ve duygusal Balık burçları sevgilisiz ve arkadaşsız yaşayamazlar. Balıklar yalnız kalmamalı, anlatmalı ve paylaşmalı. Siz siz olun Balıklara karşı ketum olmayın!
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:05.